Šta ne znamo o njima (3)

Nije laž kada vam neko kaže da je polovina ženskih uzdaha koje čujete u krevetu totalna prevara. Možete vi da stimulišete svaku njenu erogenu tačku, ali verovatnoća da ona odmah doživi fantastične orgazme je realno mala. Većina žena suviše razmišlja u početku veze da bi mogla da se oseća dovoljno opušteno, što znači da će se pretvarati sve dok bude osećala potrebu da tako bude. Ne treba puno da se brinete zbog toga, potrebno je samo da budete izdržljivi.

Ono što žene osećaju prema nama ispisano im je na licu. Ako joj se dopadate, imaće glup osmeh na licu onoga trenutka kada uđete u prostoriju. Ukoliko ustane i krene prema vama, već je zaljubljena. Ako ne želite da ugušite njen entuzijazam, reagujte na isti način kada se ona pojavi ispred vas.

Pored toga, žene zamišljaju i kako ćete izgledati za deset godina. Odmeravajući vaš stav, ali i obim struka ili pivski stomak, ona procenjuje kakve su šanse da ćete lepo ostariti, naročito ako ste stariji od nje. To je zbog toga što žele da se uvere da se u jednom trenutku nećemo pretvoriti u bure ili u pivsku flašu. Otklonite njene strahove pričajući o avanturističkim putovanjima koja ste isplanirali. Održavajte telo da biste zaista mogli da odete tamo kud ste planirali – sami ili s njom.

Do njihove 25. godine većini devojaka prišlo je dovoljno muškaraca, tako da su savršeno sposobne da prepoznaju kada muškarci pokušavaju da ih impresioniraju, kao i da se smeškaju i klimaju glavom kao da veruju u svaku izgovorenu reč. Žene tačno znaju da procene koliki je stepen ozbiljnosti u muškracu koji im priđe. Mi tu ne moramo ništa da im kažemo… One su u stanju da namirišu potencijal za ženidbu na osnovu cveća u našem stanu, porodičnih fotografija na frižideru, raspoloženja našeg kućnog ljubimca i omiljene televizijske emisije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.