Šta smeta nama

Slobodno priznajte da vam se diže kosa na glavi kada vaša draga kaže da nema šta da obuče, a upravo gleda u svoj garderober prepun odeće, kada stalno postavlja dvosmislena pitanja na koja ne znate šta da joj odgovorite (jer znate da to radi da bi vam nametnula osećaj krivice), kada neprestano priča iako suštinski baš i nema šta da kaže.

Ukoliko vaša izabranica voli da se topi gledajući latinoameričke sapunice, vrlo je verovatno da nećete imati problema s dizanjem kose na glavi, jer nešto nije u redu s vama kada je trpite pored sebe dok živi tuđe živote, maštajući o latinskim ljubavnicima. Pošto žene vole da prave filozofiju od običnog seksa, jasno je da je u redu kada vam takav stav ide na živce.

Verovatno najiritantnija ženska karakteristika jeste kada ona ne smatra da je izdala nečije poverenje ako je svima kojima je odala tajnu naglasila da je nikome dalje ne prepričava. Od toga je gore samo kada otvoreno pokazuje stav da fudbal doživljava kao „20 muškaraca s ružnim nogama koji trče oko jedne lopte“. Pošto je poznato da su žene jezivi vozači, već bi trebalo da ste navikli na to da ona upravljajući volanom vozi kilometrima unaokolo iz straha od toga da će se izgubiti ako slučajno krene prečicom. To što i ne znaju da okrenu mapu u onom pravcu u kojem se kreću žene najčešće uopšte ne zabrinjava. A i zašto bi kad ste vi pored nje na suvozačkom sedištu, ćutite i trpite.

Ipak, postoje stvari na koje su i muškarci s vremenom oguglali. Nijedan pripadnik jačeg pola neće napraviti grešku kada ga ona pita: „Kako izgledam?“ Vekovi iza nas naučili su nas da žena na to pitanje nikada ne želi da dobije iskren odgovor. Ukoliko je nešto ostalo nejasno, to vam je veoma slično činjenici da žene, makar iza sebe imale 20 godina vozačkog iskustva, nikada neće znati da uparkiraju kola osim ako parking nije poluprazan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.