U trendu

Što muževnije

Nije potpuno utvrđeno, ali bi se s velikom sigurnošću moglo reći da nema muškarca bilo kojeg doba koji u nekom trenutku svog života nije poželeo da bude viši, atletski građen, zgodniji. To se zna dogoditi i onima koji zadovoljavaju sve standarde telesne građe. Zato je dozvoljena svaka maštarija prosečnih muškaraca.

Nemate savršene mišiće? Niko vam ne kaže da ih nećete imati, ali da biste ih dobili, morate malo da se potrudite. Reorganizacija životnih navika je nešto što morate da uradite kako vam samopouzdanje nikada ne bi moglo biti ozbiljnije poljuljano. Treba uneti malo reda u svoj život da bi rezultati bili evidentni.

Ipak, impresivno telo nije uvek presudno za ostavljanje dobrog utiska na suprotni pol. Kao što znamo, žene uvek misle potpuno suprotno od onoga što mi mislimo da one misle. Tu već ne bi trebalo da bude nikakve zabune niti nemogućnosti da se isprati zaplet, jer je reč o situaciji koja ostaje takva hiljadama godina unazad. Umesto toga, često mnogo važniji budu lepi maniri, šarm, duhovitost, vedra narav i samopouzdanje.

Važno je da prihvatite svoje mane i sve svoje vrline i da se dobro osećate u svojoj koži – i to baš takvi kakvi ste. Ta unutrašnja harmonija jeste ono što pleni. Izgled ionako možete da popravite uz pomoć dobre odeće, pa i frizure. Ako ste niži rastom, nosite što kraću kosu, jer ćete s kosom do ramena izgledati još sićušnije, što nije dobro za samopouzdanje koje vam je uvek potrebno pri osvajanju. S druge strane, atlete ne bi trebalo da otkrivaju svoj vrat. Njima bi pre odgovarala frizura koja delimično pokriva potiljak, tako da kosa prekriva deo vrata. Ukoliko se ipak odluče za kratku kosu, glava atleta ume da izgleda neskladno u odnosu na široka ramena. Ili vam je to samo žao što vaša ramena nisu dovoljno široka?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.