U trendu

Sudar problema

Problematična prošlost i sadašnja devojka. Eto teme koja, jednom kada se otvori, dovodi do zaključka da joj zapravo nikada i nema kraja. One koje ste ostavili iza sebe dvostruko su problematične. One koje vas mrze vašu sadašnju će na nivou ženske solidarnosti intrigirati upravo zbog toga – šta ste uradili toj jadnoj devojci pa da ona više ne može očima da vas gleda? S druge strane, ako ste ostali u prijateljskim odnosima sa svojom bivšom, ta prisnost može da bude nešto što će vam odnos sa sadašnjom partnerkom uvek pretvarati u neku vrstu bombe. Valjalo bi je demontirati pre nego što vam eksplodira u rukama.
Za početak, neki signali i neka obaveštenja treba da budu saopšteni na vreme. Nemojte praviti grešku tako što ćete reći bivšoj da se viđate s nekom novom, a toj nekoj novoj nabaciti da ste super prijatelj s bivšom. Sigurno ne želite da saznaju jedna za drugu tako što će naleteti na vas i "onu drugu". Za muškarce i inače važi da ne pričaju preterano. Držimo se onda dobrog glasa koji nas bije. Vaša bivša devojka, osim ukoliko nije mazohistkinja, apsolutno ne želi da bude obaveštena o vašoj novoj vezi, a vaša sadašnja devojka, takođe ako nije mazohistkinja, ne želi da zna šta se dešava s vašom bivšom (i vama). Čak i ukoliko dođe do pitanja o tome, ona se najčešće postavljaju da bi se proverilo koliko je ta priča ostala iza nas u potpunom ili delimičnom zaboravu. Da li to znači da uvek treba da budemo u pripravnosti? Da, znači.
Pre svega, treba uveriti sadašnju partnerku da ubedljivo vlada našim emocijama. Iako se vaša bivša na taj način oseća zapostavljenom, šta da se radi – bivša je. Ako ima iole zdravog razuma, shvatiće da bi takvo ponašanje moglo da bude korak ka prijateljstvu. Svako od nas mora da bude svestan toga da postoji početak i kraj svega, pa dok se stvara novi odnos, neko za to vreme mora da bude isključen. Ukoliko sve postavite ispravno, postoji velika mogućnost da se vaša bivša i vaša sadašnja devojka dopadnu jedna drugoj i shvate da imaju još ponešto zajedničko osim vas. Čekajte, ne mislite odmah na trojku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.