U trendu

Sve nam piše na licu

Pre nego što se zaljubite, dobro otvorite oči! Priča o tome da se svaka karakterna osobina koju posedujemo jasno vidi na našem licu toliko je stara da je sve žene znaju napamet. To će reći da one već na prvi pogled mogu da uoče da li se pred njima nalazi avanturista ili porodični tip. Zaboravimo priče o tome kako one poseduju istančanu intuiciju, stvar je samo u tome što one umeju da čitaju određene crte lica.

U grupu opasnih tipova žene najčešće svrstavaju muškarce ovalnog lica, s visokim čelom i zaliscima, jer oni spadaju u one koji vole da uživaju u životu, koji su skloni avanturama, ali ih neodoljivo privlače zbog svoje inteligencije. Naspram njih, muškarci s okruglim licem kategorizuju se kao pitomiji tipovi, uvek spremni da saslušaju, dobri muževi i očevi. Kada obrate pažnju na naše obrve, žene (koje i te kako imaju iskustva s tim delom lica) odmah znaju na čemu su. Izražene obrve ukazuju na mrgude, koji ne vole mnogo da pričaju i nisu popularni u društvu, ali su veoma privrženi porodici i iskrenim prijateljima. Smatra se da spojene obrve poseduju strastvene osobe, a nekim ženama je i to veoma privlačno.

Pošto se oči tretiraju kao ogledalo duše, žene i na njih obraćaju pažnju. Oni sa sitnim očima biće okarakterisani kao energični i veseli, iskreni, otvoreni i praktični, uvek spremni za priču, s izvanrednom memorijom. Muškarci s krupnim očima automatski spadaju u grupu onih koji su sporiji, znaju da uživaju u životu, kreativni su i skloni maštanju. Po starom pravilu, pune usne uvek ukazuju na senzualnost i na osobe kojima je seks najvažnija stvar na svetu. S druge strane, muškarci s tanjim usnama su samo nemaštovite škrtice. Ukoliko je išta od ovoga tačno, trebalo bi pustiti žene da istinski veruju u to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.