Timski rad

Žene su čudna bića. Oprostiće vam neurednost, drečave bokserice, poglede sa strane upućene nekim dugačkim nogama u prolazu; oprostiće šaputanja preko telefona iza zatvorenih vrata, čak i najbolje drugove koji blatnjavim patikama gaze njen sveže opran tepih.

Verovatno je i da vas neće ostaviti ako vas vidi kako se ljubite sa bivšom devojkom – u obraz, naravno. Poludeće zbog kašnjenja, ali to neće pokazati; gledaće fudbal sa vama, ali neće bučno navijati. Svašta mogu da oproste i da prevaziđu kada je u pitanju muškarac do kojeg im je stalo. Ipak, postoji jedna stvar koju vam nikada neće oprostiti, a to je loš seks.

Svako će pomisliti: „Nema problema, to je barem izvodljivo.“ Ipak, nije uvek. Istina je da ne postoji loš ljubavnik, ali je istina i to da su najlošiji oni koji su lenji, bezobzirni i nenaučeni. Ukoliko spadate u neki od ta tri tipa, sami ste krivi što kao takvi postojite.

Najčešća je situacija da se muškarac u krevetu tretira kao „fizički radnik“, jer kao aktivan ljubavnik mora da zadovolji sve potrebe svoje pasivne ljubavnice. Naziv „fizički radnik“ ujedno ukazuje i na to da je dotična dama loša u krevetu. Ipak, žene to jednostavno ne priznaju. Znate već – muškarci su im za sve krivi. Međutim, šta ako naletite na „fizičku radnicu“, tačnije, šta ako naletite na devojku koja će sve raditi sama i na svoju inicijativu ostavljajući vas da se samo pasivno prepustite zadovoljstvu? Ukoliko se to dogodi, valja se sasvim prepustiti – bez mnogo opiranja.

To je žena koju bi svako poželeo. Kad nešto radi, želi da vidi i rezultate. Onda joj se nemojte protiviti. Ona radi da bi i sebi i vama priuštila zadovoljstvo. Na kraju krajeva, stavite prst na čelo. Zašto bi bilo ko radio u krevetu nešto što mu ne donosi neku korist, neku vrstu uživanja. Seks je satkan od užitka, i njenih i vaših. Mada će svaki muškarac uživati pored žene koja zna i voli da preuzme inicijativu, imajte na umu da je seks pre svega timski rad. Zajedničkim snagama do potpunog klimaksa – to je jedan od osnovnih recepata iz erotske kuhinje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.