Tipično za žene

Za žene nije tipična situacija da one budu te koje će „pobeći iz veze“ kada odluče da je prekinu ili kada samo pomisle na to usled nekog trenutnog nezadovoljstva. Ipak, ponekad se dešava da ne umeju da kažu dovoljno jasno šta žele. Neke jednostavno ne mogu ili ne umeju drugačije nego da slažu ili da se sakriju iza glupih izgovora. Međutim, najčešće se događa da nekim nejasnim objašnjenjima navedu svog partnera na to da ih on pogrešno shvati. U takvim situacijama on se silno trudi da nešto promeni kako bi sprečio rastanak. A šta radi ona? Zna se. Tipično ženski – tera po svome.

Da vam se ne bi događale takve ili slične situacije, probajte da na vreme savladate sve ženske izgovore. Pri tom ne mislimo na standardni izgovor – klasiku: „Večeras od seksa nema ništa – boli me glava!“ Pre ćete se susresti s replikama tipa: „Nisam dovoljno dobra za tebe“, mada, ruku na srce, i ova fraza već postaje opasna. Uzalud ćete trošiti dragoceno vreme ako počnete da je ubeđujete kako ni vi niste ništa bolji od nje. Ne trudite se da nabrajate njene vrline i da umanjujete svoju vrednost. Većina žena voli da pored sebe ima jakog, uspešnog muškarca. Kada nađu nekog takvog – ne žele tako lako da ga napuste.

„Ne želim ozbiljnu vezu“ – ako vas iskreno voli, uživaće u svakom trenutku koji podeli s vama, na ulici ili bilo gde da se zateknete zajedno. Ujedno će naći vremena i za svoje drugarice, posao i ostale ženske obaveze koje se nama muškarcima, naravno, čine sasvim nevažnim. Ako vam kaže da nije spremna za ozbiljnu vezu, verujte da ona to zaista i misli.

Ukoliko vam kaže da je vreme provedeno s vama sasvim dragoceno, ali da ne želi da upropasti jedno lepo prijateljstvo, a vi ste u nju zaljubljeni, teško da će vaše prijateljstvo opstati. Kada emocije počnu da se bore s razumom, stvari izmiču kontroli. Zato je bolje zaboravite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.