Tri ženska pitanja

„Da li misliš da izgledam debelo, da li sam se ugojila?“ Ovakvo pitanje obično upućuju nesigurne žene, koje imaju stalnu potrebu za potvrdom toga da se dopadaju svom muškarcu. Ukoliko ste primetili da je u poslednje vreme nabacila koji kilogram i već ste planirali da joj to kažete, spremite se na dugo ledeno doba bez nežnosti. Nećete dobro proći ni ako uz osmeh odgovorite kako ona uopšte nije otežala, jer će ona to sigurno protumačiti kao poslednji stupanj nebrige, posebno ako i sama zna da se njena kilaža bitno izmenila. Umesto da se spetljate, kada vam postavi ovakvo pitanje, namestite izraz lica kao da ste šokirani i da ne shvatate odakle joj takva ideja. Morate biti ubedljivi u tome da je ona privlačna baš takva kakva jeste.

Šta ona misli kada kaže: „Ne želim poklon za godišnjicu ili rođendan.“ Pod broj jedan, sigurno laže. Nemojte to shvatiti kao gest njene lepe pažnje prema vašem novčaniku i poverovati da joj lepa reč ili poljubac znače više od bilo kog poklona. Ona jeste rekla da ne želi skupu narukvicu, ali nije rekla da ne želi ni nešto drugo. Naravno da je najbolji poklon koji možete da joj date mnogo nežnosti, lepih reči i seksa, ali s vremena na vreme neki skroman poklon, bez određenog povoda, biće samo potvrda vaših osećanja.

„Šta ti misliš, je“ l zgodna?“ Ovo pitanje obično se odnosi na najatraktivniju ženu u društvu. Nemojte pomisliti kako je baš dobro što svoje oduševljenje nekom zgodnom devojkom možete da podelite sa svojom izabranicom. Ona je upravo čekala to, pa da do kraja večeri stražari nad svakim vašim pogledom i gestom. Uz to, vrlo je verovatno da ni narednih dana neće biti bogzna kako raspoložena prema vama niti orna za neke seksualne poduhvate. Isto tako, opasno je iz cuga reći „ne“ na postavljeno pitanje, jer će iz njene vizure to izgledati kao laž. Mnoge žene će progutati odgovor: „Vrlo je atraktivna, ali nije moj tip“, jer na taj način priznajete da ste određenu devojku primetili, ali da vas ona ne zanima. Dok se vaša partnerka ušuškava u razmišljanje tipa: „On želi samo mene, dobro je“, možete na miru da posmatrate neznanku koja se šepuri pred vama.

Žene jednostavno imaju tu potrebu da s vremena na vreme postave pitanje zamku, posle čega dolazi do povećanja elektriciteta. Budite vešti, budite diplomate i ona će dobiti potvrdu da je volite, da vam je lepa i da vam je stalo do nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.