Trijumf nad bračnom dosadom

Pre ili kasnije u gotovo svačiju spavaću sobu uvuče se dosada. To se dešava čak i onima koji toga nisu svesni, kao i onima koji se prave da je ne primećuju. U svakoj vezi dođe trenutak kada partneri jedno drugom više ne nude nikakva iznenađenja, kada se umesto strasti pojave letargija i dosada.

Prvi ali prilično siguran znak da nešto nije u redu jeste kada vaša draga umesto sa vas ne skida pogled sa TV ekrana. Šta to znači? Odvojite je od televizora. Kada primetite da vaša partnerka posvećuje više pažnje televizijskim novelama nego vama, krajnje je vreme da nešto preduzmete. Malo lukavstvo može vam biti od velike pomoći u tom trenutku. Zamolite prijatelja da vas pozove dok ona gleda svoju redovnu dozu sapunske opere. Kada podignete slušalicu, pravite se da je u pitanju pogrešna veza i potrudite se da delujete što je više moguće zbunjeno. Ne gledajte je u oči dok pokušavate da joj objasnite kako je neko pogrešio broj. Ako ništa drugo, to će je probuditi iz TV hipnoze i pružiti vam priliku da započnete bilo kakav razgovor koji se ne tiče zapleta njene omiljene serije.

Druga dobra stvar tiče se maksime da je ćutanje zlato. Ako ste po prirodi čovek koji voli da priča, učinite napor i bar jedne večeri jednostavno umuknite! Glumite tajanstvenost i zamišljenost i na sva njena pitanja odgovarajte kratkim „da“ ili „ne“. Neočekivana promena u vašem ponašanju sigurno će je zaintrigirati. Ipak, pripazite da ona vaše raspoloženje ne protumači pogrešno. Ne budite odbojni i grubi kako ona ne bi pomislila da ste bezrazložno ljuti ili uvređeni – to će je samo još više naterati da se povuče u sebe.

Mada to ne želite da priznate, vaši intimni trenuci možda vas više ne uzbuđuju kao nekada. Pozovite u pomoć svoju maštu i zamislite je u zagrljaju drugog muškarca. Nije reč o tome da sami sebe mučite ružnim mislima, već da probudite u sebi želju za seksom koja je s vremenom počela da se gasi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.