U seksu bez provokacija

Kod muškaraca je stvar jasna – nije nam potrebna ogromna količina emotivnog ulaganja da bismo završili s nekom ženskom osobom u krevetu. Dovoljno je tek nešto malo strasti i veče već može da bude adekvatno upotpunjeno. Kod žena, naravno, stvari stoje drugačije. Malo je žena koje ulaze u intimnije odnose s partnerom bez najdubljih osećanja. Zbog toga je vrlo bitno da u uzbudljivoj emotivnoj igri pronađete pravi način za intimno zbližavanje s njima.

Pre svega, trudite se da uvek i u svakoj prilici koja može voditi ka seksu birate reči kojima želite da izrazite svoje seksualne želje. Razgovor o seksu u krevetu treba da bude što pozitivniji i bez sitnih provokacija bez obzira na to koliko ste nezadovoljni ili nervozni zbog toga. Svojoj partnerki uvek možete da pokažete na lepši način šta vam se dopada ili šta vam se ne dopada. Takav vaš stav učiniće dosta i na njenom otvaranju prema vama. Retke su žene koje vole da dominiraju u krevetu. Zato preuzmite igru i ne ustručavajte da je navodite.

Samo u krajnjem slučaju odbijanje i prigovaranje može da bude dozvoljeno u krevetu. Međutim, ponavljamo da se takvo ponašanje toleriše samo u retkim slučajevima. Ako ste joj već ranije skrenuli pažnju na nešto što vas nervira, imate pravo da odreagujete burnije. Ipak, trudite se da i u toj situaciji ponovo odaberete reči kojima ćete plasirati svoje nezadovoljstvo. Važno je da ona ne bude povređena. Dakle, nema nijednog razloga da ne uživate u krevetskim avanturama, ali je bitno da znate da čak i u seksu lepa reč ume da otvori gvozdena vrata. Ženama je veoma često potreban podsticaj da bi se u potpunosti oslobodile stida i da bi se prepustile potpunom uživanju s partnerom. Nemojte ih odbijati grubim ili uvredljivim rečima i gestovima – budite džentlmen u seksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.