U trendu

Uz pravu je sve moguće

Ljubav ponekad može da škripi i krizira, ali ume da bude i večna, kao u bajkama. Kada ste u lepoj vezi, osećate se sjajno. Puni ste pozitivne energije, sve postaje dostižno, sve je moguće. Lako se suočavate s nedaćama na poslu, u porodici, bilo gde. Imate snage da prevaziđete sve probleme, jer znate da imate nekoga na koga možete da se oslonite – to je ono pravo.

Ima parova koji su zajedno iz navike, kao što postoje i oni koji strahuju od toga da tokom zajedničkog vremena koje provode neće imati o čemu da razgovaraju, pa neprestano uvlače nekog drugog u društvo. Ako ste zajedno i stalno imate teme za razgovor, veza je na dobrom putu. Uživate u zajedničkim trenucima čak i kad ćutite. Ukoliko se zapitate da li postoji neko ko može da se složi sa svakim vašim stavom, videćete da takvog nema. Zašto biste onda tražili nemoguće od partnera? Za dobru i harmoničnu vezu sasvim je dovoljno da poštujete međusobne stavove, makar bili i neispravni. Ljubav podrazumeva i pravo na različita mišljenja, zar ne?

Uz poštovanje, prirodno je da vas interesuje i partnerovo mišljenje. Ako ste, na primer, čuli da je vaš šef nešto rekao, pitajte svoju devojku šta ona misli o tome. Možda ćete dobiti sjajnu ideju koja može biti važna za oboje.

Svako ko ulazi u vezu svestan je da postoji mogućnost da bude povređen. Nekad ljubav nestane sama od sebe. Naprosto je tako. Nemojte se konstantno pripremati za imaginarnu patnju, jer onda nećete uživati u vezi. Dakle, zaboravite na razmišljanja u stilu „šta će biti ako…“. Ako je veza postojana, to ćete osetiti. Važno je da vi date sve od sebe da ona uspe.

Kada nekoga volite, onda to i znate. Ako niste sigurni da je ljubav u pitanju, onda to sigurno i nije. Ljubav nema pravila, kao što ne zna i ne želi da zna za bilo kakva ograničenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.