Vanbračni seks

Vanbračne avanture svakako imaju svojih draži, dobre su i za jačanje ega, ali šteta koju nanose ženskom srcu može biti pogubna. Pored toga, vanbračni seks je daleko opasniji od seksa sa stalnom partnerkom.

Iako se za vreme svakog seksualnog odnosa rad srca znatno ubrzava, muškarci koji seksualne odnose održavaju isključivo sa svojim stalnim partnerkama manje su podložni srčanim udarima, a žene koje ne varaju njihovi muževi takođe su u sigurnijoj zdravstvenoj zoni.

Situacija u kojoj je neko doživeo infarkt prilikom seksualnog vrhunca nije nimalo vesela – kada se takve stvari dogode na filmu, deluju tragikomično, a policajci na uviđaju obično dodaju svoj komentar tipa: „Bar je umro srećan.“ Vanbračni seks posebno može da bude opasan kada između partnera postoji velika razlika u godinama. Što je veća razlika u godinama između osoba koje upražnjavaju „grešnu ljubav“, veća je opasnost da završetak te priče bude koban. Treba li proveravati ove tvrdnje?

Ukoliko imate iole razuma – ne treba. Uživajte u slobodnom seksu dok ste slobodni, dok ne pronađete osobu s kojom želite da ostvarite ozbiljnije emotivno ulaganje. Onoga trenutka kada se takav „idealni“ spoj dogodi, najbolje bi bilo da zaboravite na sve druge krevetske varijante s pripadnicama lepšeg pola. Ukoliko to ne možete da izvedete, skupite petlju i recite svojoj stalnoj partnerki da je veza između vas dvoje gotova. Poštenije je i sigurnije, a o zdravstvenim problemima koje ćete tom prilikom izbeći da i ne govorimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.