Veličina – večita muška opsesija

Gotovo da nema muškarca koji se bar jednom u životu nije zapitao ima li odgovarajuću veličinu polnog organa. Naravno da smo svi svesni toga da je najvažnije da tehnički sve funkcioniše, ali to pitanje veličine ipak ume da zagolica ljubopitljivost. Međutim, treba li se zaista zabrinuti zbog toga? Ne treba. Gotovo 80 procenata muške populacije ne treba da se brine zbog centimetara.

Nema razloga za brigu čak i ako je „vaš ponos“ centimetar-dva kraći, jer prosečna dužina vagine varira između pet i sedam centimetara, što znači da većinu žena može usrećiti svaki prosečno obdaren muškarac. Bilo kakva poređenja su zaista nepotrebna, jer kao što među muškarcima ima onih koji su visoki ili niski i onih koji nose broj cipela 45 ili 39, tako se i naše „seksualno oruđe“ razlikuje po obliku i veličini. Njegov rast prestaje kada se okonča faza rasta, između sedamnaeste i osamnaeste godine, kada dostiže svoje definitivne dimenzije, koje, ma kolike bile, ne treba da vas zabrinjavaju.

Uostalom, svet nije oduvek bio opsednut veličinom muškog polnog organa – naprotiv. U antičkoj Grčkoj muževnost se nije merila centimetrima i Aristotel je smatrao da je suviše dug muški organ znak steriliteta, a na gotovo svim vajarskim figurama nećete naći mušku figuru koja može da se pohvali obdarenošću.

Inače, najduži muški polni organ u erekciji imao je glumac sa Jamajke – Log Dong Silver, čiji je ponos iznosio celih 45 centimetara. Epohalno jeste, ali budite ubeđeni da je u vreme kada je živeo, sedamdesetih godina prošlog veka, on verovatno bio jedan od najnesrećnijih muškaraca na kugli zemaljskoj. Istina je da žene možda najviše vole Roka Sifredija (čuvenog porno-glumca koji se može pohvaliti veličinom od 22 centimetra), ali je tehnika ono što se najviše ceni. Uostalom, sve je relativno…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.