U trendu

Vežbajte i telo i um

Dobar seks nije samo stvar dobre tehnike već i načina života. Ono što radite sa svojim telom, umom i srcem i te kako utiče na vaš seksualni život. Ako imate problem s libidom, prihvatite neke zdrave životne navike koje će vam sigurno poboljšati seksualni život, a vi ćete se automatski osećati srećnijim i zdravijim. Vežbajte svoje telo, razvijajte moždane vijuge i jedite hranu koja će podstaći vašu žestinu u krevetu.
Ako se vaše dnevne aktivnosti sastoje od izležavanja na kauču i buljenja u televizor, nije ni čudo što nemate volje za seks. Da biste telo vratili u formu, trebalo bi bar tri puta nedeljno da vežbate po 30 minuta. Dobre i pravilne kardiovaskularne vežbe blagotvorno deluju na izdržljivost i seksualne veštine. Redovno vežbajte, budite uredni i čisti, naoružajte se samopouzdanjem i možete računati na čuda u spavaćoj sobi. A da bi se čudo dogodilo, potrebno je i da vam mozak bude aktivan. Mnogi ljudi rado i često rešavaju logičke igrice, ukrštene reči ili sudoku kako bi ojačali svoje mentalne sposobnosti i razvili moždane vijuge. Pitate se kakve sad to ima veze sa seksualnim veštinama? Možda baš rešavanje zagonetki drži um britkim i usredsređenim, a za seks su podjednako važni i fizički i psihički momenat.
Zašto onda ne iskoristiti to u spavaćoj sobi? Ako se koncentrišete, možete produžiti erekciju i odgoditi ejakulaciju. Ukoliko izgubite koncentraciju, gubite kontrolu i nad telom, i sve može biti gotovo za nekoliko sekundi. Prava veština je ipak u tome da se postigne situacija u kojoj um diktira telu šta treba da radi i u kojoj meri, nipošto obrnuto. Zato trenirajte um onako kako se posvećujete treniranju svoga tela. Održavajte svoje telo zdravim i pripazite šta jedete. Lagana i lako svarljiva hrana će blagotvorno delovati na vaše telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.