Vratite strast u vezu

Gotovo da nema para koji se u nekom trenutku svoje veze nije našao u situaciji da seksualni život dođe do granice zasićenja. To je zbog toga što su njih dvoje deo tog idealnog para godinama unazad i zbog toga što ispunjen život daje drugu dimenziju vezi, emotivnu na prvom mestu, ali strast se negde izgubi. Kada odnosi postanu hladni, dovoljne su vam male i jednostavne stvari kojima možete ponovo da oživite hemiju.

Važno je samo da uvek imate vremena za igru. Ukoliko veče provodite ispred TV-a, vi u dnevnoj, a ona u spavaćoj sobi, normalno je što nema mnogo plamena između vas. Neće ga ni biti ako tako nastavite. Zato se podsetite starih dana, izađite na mesta koja su vas spojila u početku, otputujte van grada, igrajte riziko ili domine ili bilo koju drugu društvenu igru, samo se oslobodite zavisnosti od TV ekrana. Umesto da se otimate oko daljinskih upravljača, izazovite jedno drugo na partiju neke igre. Strast nije nešto što se dešava samo od sebe, uvek postoji neka podloga da se ona pojavi.

Ukoliko niste zadovoljni svojim životom, to će sigurno iscrpeti i vaš odnos. Zato okrenite drugi list, pronađite novi hobi ili konačno počnite da se bavite rekreacijom, zbog čega vas ionako već duže vremena grize savest. Pivski stomak koji ste nabacili neće biti podsticaj da se ona igra s vama – ni društvenih igara, a ni onih krevetskih, koje vam nedostaju. Promena koju napravite na sebi odraziće se i na vaš ljubavni život; te stvari su veoma povezane…

Uvedite autocenzuru. Vreme koje provodite s njom nemojte trošiti na priče o tome da vam je mučno na poslu. Da, vaša partnerka jeste tu (između ostalog) da vas podrži, ali nije na odmet da neke stvari zadržite u sebi do neke sledeće prilike. Naravno, možete pričati o svom poslu, ali limitirajte priču na deset ili 15 minuta, a zatim se vratite na temu koja će oboje interesovati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.