U trendu

Za ove muške erogene zone retko koja žena zna

Znate li koliko muškarci imaju erogenih zona? Da vam skratimo brojanje – ne zna im se broj. Ipak postoje i one koje su manje poznate, a veoma delotvorne u zavođenju.

Da, naravno da svi umemo da nabrojimo one klasične, ali bi trebalo da znate da ih zaista ima mnogo, a nekada je i vrlo često je to i individualna stvar.

Kako medicina objašnjava, pojedini delovi tela su osetljiviji na seksualni nadražaj nego drugi, ali koja su to ključna tajna mesta koja su kod muškaraca okidač za najveće uzbuđenje?

Pored onih uobičajenih koja svi dobro poznajemo, poput vrata i ušne resice, postoje neki delovi tela za koje verovatno niste znale da mogu da budu erogene zone.

Važan deo erotske mape su kolena, koja su pokretač seksualnog uzbuđenja i kod muškaraca i kod žena, iako, zanimljivo, nemaju potrebne nervne završetke.

Kod muškaraca je naročito osetljiv deo iznad čašice kolena, a poljubac u ovo mesto deluje brzo i snažno, dok čak i nežan dodir u tom predelu može da izazove klecanje kolena.

S druge strane, dosta nervnih završetaka može se naći u donjem delu stomaka, pa je poljubac u ovom delu tela uvek dobra ideja. Pored toga, dok je često ušna resa nešto što nam pada na pamet, muškarci odlično reaguju i na maženje i grickanje ušne školjke.

Jedno od glavnih “tajnih mesta” je – mozak. Naime, on je u stanju da zamisli i ono što je mnogima nezamislivo i uzbudi osobu toliko da može da doživi ogromno zadovoljstvo zbog same pomisli na neku situaciju. Zato je ponekad dovoljno šapnuti mu na uho neku želju ili nameru i muškarac će reagovati burno, a telo će verno pratiti.

Poslednji deo tela kojeg se verovatno ne biste odmah setili jesu stopala, a dovoljna je senzualna masaža, čak i ako se ne razumete u pravilne tehnike, da se dogodi ono što vam je na umu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.