U trendu

Zadovoljne žene su privlačne žene

Pogledajte ih dobro i pažljivo. Žene koje vole sebe i zadovoljne su svojim izgledom privlače nas poput magneta. Način na koji one doživljavaju sebe oblikovale su u najranijoj životnoj dobi i sada samo gaze stazom koju su odavno utabale. Zadovoljne i privlačne, pune samopouzdanja, dugo su radile na tome da svaka, pa i najmanja, nesigurnost nestane iz njihovog vidokruga, kao i preterana samokritičnost. Nema toga što one ne mogu da dobiju i nema muškarca kojeg ne mogu da pobede. One znaju kako. Zato i jesu privlačne.
Karakterišu ih opuštenost u držanju tela, raširene ruke i osmeh od uva do uva, a njihovi blistavobeli zubi pokazuju osobu koja je prijatno društvo i sebi i drugima, posebno muškarcima. Odavno su zaboravile na prekrštene ruke i stidljiv, rezervisan ili krut izraz lica. Njihovo prvo pravilo je da obavezno treba pokazati kako umeju i znaju da uživaju u životu. Te žene primećuju naše poglede i ne spuštaju glavu. Hrabro zadrže pogled, jer to podstiče želju i otkriva osobu sigurnu u sebe. O tome i mi znamo ponešto, ali u poređenju s njima… Za muškarca zapravo i nema ničeg uzbudljivijeg od direktnog pogleda jedne žene.
I mada se često kaže da nežniji pol prati nesigurnost i nedostatak samopouzdanja koji su posledica toga što ne poznaju svoje telo u dovoljnoj meri ili što su nezadovoljne svojim izgledom, takve tvrdnje nisu uvek tačne. Uostalom, često nije tačno ni ono da su žene zaista slabiji pol. Telesna konstrukcija možda upućuje na tu tvrdnju, ali ono što je unutar njih često ume da nas iznenadi snagom i izdržljivošću na kojima bi im svaki muškarac mogao pozavideti. A kada tu snagu koju poseduju iskoriste da bi nas privukle, uz malo truda zavele i na kraju potpuno osvojile, nemamo mnogo šanse da im pružimo otpor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.