Zašto se rastajemo?

Brojni su i različiti razlozi zbog kojih ona nekada poželi da vas ostavi, ali ako samo malo više obratite pažnju na ponašanje današnjih žena, lako ćete uočiti koje pojave u muškom ponašanju čine da se one razljute, da se osete povređenim ili izdanim.

Gledano s te strane, ubice naših veza su nedostatak pažnje (koje su žene uvek željne), naša tvrdoglavost (pošto tvrdoglavo odbijamo da priznamo da smo tvrdoglaviji od njih) i naše hrkanje (jer je njima potreban miran san da bi sutra ujutru mogle da nam spreme doručak lepe i odmorne). Da li su to baš pravi razlozi da se okonča veza ili postoje modaliteti pod kojima bi ona ipak mogla da se nastavi?
Čest je slučaj da su one veoma ljute i spremne da se povuku iz veze ukoliko primećuju da ih partner ne sluša. Iz njihove vizure to je povreda koja se ne toleriše! One to tumače ne samo kao nedostatak pažnje već i kao odsustvo poštovanja, koje jedan muškarac mora da ukaže ženi koju voli. Ukoliko na to još dodate gore spomenuto hrkanje, tvrdoglavost ili nepopustljivost, neurednost ili izbegavanje kućnih obaveza, sva je prilika da će svako stati na žensku stranu tvrdeći kako je najbolja stvar koju u tom trenutku mogu da urade upravo napuštanje veze!
Današnje dame možda treba podsetiti na starije generacije, koje su očito imale viši stepen tolerancije, i to u svakom pogledu. Moguće da im je smetalo hrkanje, ali pranje i peglanje sigurno nisu bile stvari na koje su naše bake mogle da se požale. Naravno, vrednovanje na skali muških stvari koje iritiraju žene uvek zavisi od toga da li je u pitanju samo veza ili je reč o braku. Verujemo da suprugama mnogo manje nego devojkama smeta neravnopravna raspodela kućnih poslova.
U svakom slučaju, kada su žene u pitanju, veoma lako možete popraviti odnose u vezi ukoliko samo malo obratite pažnju na svoje ponašanje ili povećate pažnju s kojom je slušate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.