Zatucanost – stop

Žene je teško zadovoljiti samo željom – one traže i trud. Taj trud ne treba porediti sa istovarom uglja, jer su žene ipak malo suptilnije. Istina je da ponekad jednostavno ne želite da ulažete trud. Pokupite neki „slatkiš“ i osetite da možete da se „ispraznite“, jer je to želja koja ostaje instinktivna i životinjska. Problem je u tome što ti „slatkiši“ najčešće ne nameravaju da ostanu samo to. Ipak, to je već neka druga priča.

Ozbiljnija tema je seks sa ženom do koje vam je stalo. Može to biti ljubav ili zaljubljenost, svejedno je. Ako želite da ponovo vidite sebe pored nje u krevetu ili bilo gde drugde gde odlučite da delite svoju intimnost, ne smete biti nezainteresovani, ni stvarno ni iz fore. Posebno ne smete da budete zatucani, što znači da ženu nikada ne treba posmatrati kroz njeno iskustvo i „obučenost“. Nikoga ne vode kroz život seksualni prikazi iz knjiga tipa „Koraci u seksu“. Svakoga od nas vodi emocija, želja, strast, atmosfera. Radimo ono što osećamo. Tako je i seksu.

Moguće je da će ona sa vama učiniti nešto što nije nikad ranije. Možda će vam već prve noći njeno telo biti dostupno u potpunosti. Ukoliko spadate u zatucane muškarce, sigurno ćete tom prilikom misliti na prethodnike sa kojima je radila „sve to isto“. Nemojte dozvoliti sebi da vas to pretvori u bezobzirnog lenjivca koji će samo ležati kao prevrnuta kornjača čekajući na orgazam. Uz to, nemojte biti ni grubi. Posle takvog seksa – lošeg, usput budi rečeno – iskusna dama smestiće vas u pretinac na kome piše „greške“.

Zatucanost će učiniti da se odmah pohvalite drugovima svojim uspehom, opisujući ženu koja vam je pružila sjajno uživanje kao ološ ili će u igru upasti još neka vulgarnija reč koja nikome ne služi na čast. Takođe, zatucanost će učiniti da je „kulirate“ nekoliko dana sve dok vas nešto ne bude nateralo da je ponovo pozovete. Međutim, kada je budete potražili i kada joj bude zazvonio mobilni telefon, ona će sa izrazom gađenja vratiti aparat u torbicu. Za loše ponašanje posle seksa jednostavno nema opravdanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.