U trendu

Žene, evo kako muškarci tumače vaše neodgovaranje na poruku

Mislite da je muškarcima lako kad ih „stavite na led“ ili ako im se ne stignete javiti kako ste obećali? Nije. Pogledajte kakve im se sve misli vrzmaju po glavi.

– Je li ovo neka psihološka igrica? Možda želi da vidi kako ću reagovati ili koliko sam lud za njom. Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

– Možda je izgubila telefon. Ili joj nije stigla poruka. Ili ju je pročitala njena prijateljica kojoj se isto sviđam i namerno je izbristala. A možda joj se naprosto ne sviđam. Ma ne, to nije, inače mi ne bi dala broj. Ili mi ga je dala samo da me “skine”. Hm…

– Možda sam nešto pogrešno uradio na prvom sastanku. Oprao sam zube, nisam imao masnu kosu, platio sam račun, imao sam lepe cipele, smejala se mojim forama…Ne shvatam.

– Ne znam zašto se ne javlja… Nije moja briga. Njen gubitak, a ne moj.

– Šteta, čini mi se da bismo bili dobar par. Hm, možda u to ime da progutam ponos i javim se opet. Kako kaže ona stara narodna izreka.

– Stalno gledam u telefon u nadi da će se javiti. Čoveče, pa ja sam se stvarno zagrejao za tu devojku.

– Prošla su tri dana, ne mogu više. Nazvaću ću je i izmisliti kako mi se pokvario telefon pa nisam siguran je li dobila poruka koju sam joj poslao.

– Baš me briga ako ispadnem lud za njom, budala ili debil, zovem je iz ovih stopa i reći ću joj da nisam mogao da izdržim. Iskren pristup je uvek najbolji.

– Nema veze. Nije tip devojke u koju mogu da se zaljubim. Takvih poput nje ima na bacanje. Zašto me ipak malo boli stomak kad pomislim na nju?

– Sledeća!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar