U trendu

Žene otkrile šta misle o muškarcima 40 i 40+

„Zašto muškarci tih godina, a i oni približno četredsetih izgledaju kao da su se 6 puta porodili i da se sudbina urotila prtiv njih? Evo meni ne može biti zanimljiva priča nekog konja u tim godinama, koji se žali na roditelje, sistem, državu…

Znači, dede su, a tripuju da su frajeri. Kome treba deda? Možda nekoj koja ne može da ima zategnuto meso, pločice, bicepse, tricepse, mladića, a ne starića koji se guzi u teretani, da prestigne sopstvenog sina ili još gore sina kojeg nikada napraviti neće… A mlađi – slađi, ni kosa nije stigla da mu opadn. Zašto su odrtaveli muškarci ljubomorni na nove generacije muškaraca koje vode računa o sebi?“ (petunija_love)

– Pa nista nije bolji ni onaj koji ima 25 ili 55, ili koliko god godina da ima, i kojeg god pola da je, ako se žali na roditelje, sistem, drzavu – ako nista ne radi sa svojim životom. Kakve to veze ima sa godinama? I kakve veze imaju pločice-bicepsi-tricepsi sa godinama? To se postiže radom i trudom, isto kao sto se radom i trudom postiže da urediš sebi život tako da si samostalan/samostalna, i da te briga za državu i sistem.

Kao da si u životu upoznala samo tri muškarca od 4 banke iz neke selendre u severoistocnom Banatu. Ili te možda muva neki od 40+, a ti se, jadna, ne daš, i tražiš podršku od nas da ocrnimo ljude 40+ kako bi ucvrstila svoju krhku odluku da mu ne daš? (frederikrr)

– Tako je, ne daj matorcima, iskoristi potencijal dok se ne otromboljiš sa 30, pa te zameni 20-godišnjakinjom. (georgejune)

– Sa 37-38 godina bio sam u boljoj kondiciji nego 90% dvadesetogodišnjaka, ali ne zato što sam klincima htio nešto. I meni je misterija zašto sam bio zanimljiv dosta mlađima i dosta starijima, a sa nekom svojom generacijom sam imao najslabiji kontakt. (Sarvaš)

Uključite se i Vi u raspravu o ovoj temi na Forumu Krstarice…

3 komentara
 1. Pavle

  Mnogo naivan i slab tekst. Ko daje ovim ljudima da budu autori

 2. FILIP

  Sve ovo gore napisano,nije uopste tacno.Pravi snazan seks,mlada devojka moze da dozivi samo sa pedesetogodisnjakom.Mladici su „gotovi“,dok se devojka jos nije ni uzbudila.Muskarac od pedeset i neku vise godinu, ne samo da menja ritam i poze u seksu,vec on moze da kontrolise svoj orgazam i da ga odgodi,dok zena ne bude potpuno zadovoljena.Svaka devojka koja je „oprobala“ da vodi seks sa muskarcem od pedeset i nesto vise godina, tesko ce ponovo imati seksualne veze sa mladicima.Samo zreo muskarac,pruza zreo „ful“ seksualni dozivljaj zeni.!

  1. Anja

   Dešava se i da taj od 50+ malo mrcvari jer mu se orgazam baš odgodio….

Napišite komentar