U trendu

Žene otkrile u kojoj odeći su muškarci najprivlačniji

Ako ste ponekad nesigurni oko toga što bi trebalo da obučete za posao, niste jedini.

Mnogi muškarci se muče s pronalaskom najboljeg modnog stila i odabirom odevnih komada koji na njima dobro izgledaju.

Zato smo saznali u kojoj odeći su muškarci najprivlačniji ženama.

Grupa od nekoliko stotina žena (i pokojeg muškarca) koja je ove nedelje na blogu portala Reddit raspravljala o tome šta najbolje izgleda na muškarcima je mnogima napravila uslugu ili im olakšala izbor. Pa evo šta su žene rekle na temu „Kakva odeća na muškarcu izgleda najviše seksi?“.

Mora odgovarati vašem telu
„Mislim da je važnije da dobro pristaje uz telo, nego da li je u trendu ili ne. Muškarac može nositi dobro skrojeno odelo ili klasičnu košulju s podignutim rukavima, važno da je ‘uz a ne da visi okolo'“, napisala je devojka s nadimkom srhizbth731, a većina se s njom složila.

„Odeća koja pristaje uz telo ne može na muškarcu izgledati loše. Ipak, iz nekog se razloga toliko tipova opire toj jednostavnoj ideji“, napisala je devojka koja je muškarcima poručila i da je „njihov izbor ako žele biti pokopani u kratkim kariranim pantalonama i majici s printom“.

Ne puštajte pantalone da padaju
„Najvažnije, nosite kaiš. Ako se odlučite za crni, uskladite ga s crnim cipelama – a isto pravilo važi i za smeđi“, kaže devojka s nadimkom steingrrrl. Dodaje i da bi svakako trebalo da nosite kaiš, osim ako nosite kratke pantalone.

Dobra kravata uvek prolazi
„Volim da vidim tipa s klasičnom crnom kravatom, kod mene to uvek prolazi“, rekla je ciabella88.

Nađite nešto za zimu, a da nije stara debela krznena jakna
„Tipovi u seksi zimskim kaputima, pogotovo ako su strukirani, odmah se okrenem za njima“, poručila je jedna cura momcima šta od odeće da biraju.

Nosite džempere
„Strukirani džemper sa ili bez dugmadi, ako ih ima nosite ih s gornjim dugmetom otkopčanim“, kaže Yespotatoes.

Cipele i aksesoar su bitni koliko i odeća
„Chino pantalone koje pristaju uz telo i lepa košulja ugurana u njih, s rukavima podvrnutim do ispod lakta (da se vidi dobar sat) i kožne Chukka cipele, to je kombinacija zbog koje mi kolena klecaju“, kaže blacchic.

Obavezno zavrnite rukave
„Jednom mi je supruga ispričala da sam joj najviše seksi bio kad sam jednom prilikom popravljao svetlo u kupatilu. Nosio sam farmerke, belu majicu i preko nje flanelsku košulju s podvrnutim rukavima. Kasnije mi je priznala da su takvi rukavi ženama seksi“, napisao je Spider – Ian.

Nosite tamne jakne
„Crna ili siva jakna nikad ne mogu biti pogrešan izbor. Ispod nje nosite neku jednostavnu majicu i izgledaćete dobro s minimalno uloženog truda. I obavezno uz pantalone koje dobro pristaju“, poručila je ayyypokka koja savetuje i da ne kupite ni „prefinu“ jaknu.

Uvek imajte barem jedno odelo
„Dobro odelo je poput lepog donjeg rublja za žene, uložite u barem jedno takvo“, kaže operarose.

Zaboravite na patike za fizičko
„Ne znam da li je neko već ovo rekao ali – nosite pristojnu i barem donekle održavanu obuću. Viđam mlađe momke koji su odlično obučeni a dole nose nešto što izgleda kao stare patike za fizičko. Dobre patike će upotpuniti svaki bolji look, ali razlikujte ih od onih za trening“, poručuje ravekitt.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.