Žene znaju jeste li obdareni i pre nego završite u krevetu: Evo po čemu otkrivaju muškarčev ponos

Spisateljica čija tematika je isključivo vezana za intimne odnose, Jana Hocking, otkrila je kako žene procenjuju veličinu muškog polnog organa i njegove sposobnosti, a da zapravo i ne završe s muškarcem u krevetu.

Žene sve znaju

Mnoge žene otkrivaju informacije i uče kroz razgovore sa svojim ženskim i muškim prijateljima. Tako mogu saznati i koji su muškarci iz njihovog okruženja obdareni, a koji ne, bez da pogledaju njegov penis ili da vode ljubav s njima.

„Žene vole da pričaju, a posebno to volimo da radimo nakon što smo konačno spavali s muškarcem u kojeg zaljubljene ili s tipom s kojim smo se slučajno ‘smuvali’ nedavno iz vedra neba“, rekla je Jana Hoking, a prenosi Net.hr.

„Kada se žene sastanu, vole da znaju sve detalje. Da, mi smo vrsta orijentisana na detalje. To je jedna od naših najboljih osobina“, nastavlja Jana i objašnjava da su pitanja poput, ‘Da li je bio veliki’ ili ‘Da li je znao da ga koristi’, sastavni dio razgovora. Tako žena iz zajedničkog okruženja zna nešto više o vama i pre nego što vas zaista upozna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.