Ženske maštarije (1)

Baš kao i muškarci, i žene imaju svoje maštarije o seksu. Razlika je u tome što bi muškarci još i mogli otvoreno da govore o njima, dok kod žena maštarije uvek ostaju samo to – maštarije koje će se možda jednom pretvoriti u stvarnost.

Ipak, u svetu ženske mašte maštarija broj jedan jeste ona koja je u bliskoj vezi sa sadašnjim partnerom. To je sve ono što bi ona želela da radi ili što su nekada radili zajedno. Čitavu stvar čini zabavnom to što je osoba koju ona želi uvek u blizini i što bi eventualna maštarija mogla da se relativno lako ostvari ukoliko je i partner željan novih ideja koje treba zajednički isprobati. Seks s drugim muškarcem takođe nije retka maštarija kod mnogih žena. Najčešće se radi o nekim bivšim ljubavnicima; neke se osećaju krivim što su napustile posebno vruće razdoblje u svojoj prošlosti. Međutim, razlog za nastajanje ovakvih maštanja može biti i još nedovoljna količina opuštenosti s novim ljubavnikom. Neke žene misle da nivo intimnosti u datom trenutku još uvek nije dovoljan za sve one virtuoznosti koje su bile spremne da izvode s ranijim partnerima.

Naravno, maštanja o nekim novim muškarcima (ili hajde da se zadržimo na jednini – o nekom novom muškarcu) uvek se može posmatrati i kao stari, dobro poznati sindrom „želim samo ono što nikako ne mogu da imam“. Pošto je oralni seks najbrži i najefikasniji, a neretko i jedini način dostizanja orgazma kod žena, ne treba se iznenaditi što je toliko prisutan u ženskoj mašti. Da li se u tim maštarijama muškarac pretvara u seksualnog roba koji samo obavlja ono što se od njega očekuje – ostaje obavijeno neizvesnošću… Žene najčešće priznaju da imaju romantična maštanja (kao na filmu), koja uključuju strastven seks s jakim emocionalnim nabojem. Sve to, naravno, podrazumeva i zalaske sunca na usamljenoj peščanoj plaži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.