Zlato je aut

Prošlo je vreme kada se nosilo „kilo-dva žutog oko vrata“ – srećom. Sada su u trendu siloviti materijali, fino dizajnirani i obrađeni posebnim postupcima. Titanijumski nakit za muškarce postao je najtraženiji ukras jačeg pola. Zbog svojih izuzetnih karakteristika, titanijum je sada materijal broj jedan za izradu elegantne bižuterije. Izuzetno je čvrst, ali istovremeno i lagan, zbog čega je veoma ugodan za nošenje.

Za urbane prefinjene momke koji imaju ukusa i ne smatraju da treba da budu pokretni oglas sopstvene finansijske moći predmeti od nerđajućeg čelika ukrašeni karbonskim vlaknima izuzetne obrade bolji su izbor i od titanijuma. Dakle, i od boljeg ima bolje – to vam je valjda odavno jasno.

Kažu, ko se opredeli za ovakav nakit, deklariše se kao osoba posebno aktivnog životnog stila. Kad je reč o muškarcima koji najviše drže do prefinjene linije i forme, izbor će sigurno pasti na predmete izrađene od specijalnog, uglačanog ili brušenog nakita od nerđajućeg čelika. Iako izgleda robustno, on je ipak prefinjen, s dominantnom dozom otmenosti.

Od ovih materijala izrađuje se nakit i predmeti koje moderni muškarci koriste u svakodnevnom životu: od prstenja i narukvica, preko ogrlica, kopči za kaiševe i privezaka do dugmadi za košulju i igli za kravatu – sve je uvršćeno u programe izrade predmeta od pomenuta tri materijala. Naravno, cene su različite, a zavise od veličine, finoće izrade, dizajna, ali i mesta kupovine.

Dakle, zlatne lance koje ste nosili, ili koje imate, ali ste se gnušali da ih nosite pošto su ih nosili svi ostali, sada jednostavno zaboravite. Titanijum i nerđajući čelik su dva materijala koji najbolje opisuju karakter pravog savremenog muškarca koji se ne stidi da svoje telo ukrasi detaljima koji će suprotnom polu reći mnogo toga o njemu samom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.