U trendu

Samsung: Novi ispravni uređaji uskoro stižu u Evropu

Samsung je početkom ovog meseca, kao meru opreza, obustavio prodaju Galaxy Note 7 uređaja i pokrenuo program razmene nakon nekoliko slučajeva eksplozije.

U Samsungu ističu da je broj prijavljenih incidenata vrlo mali i da im je sigurnost korisnika apsolutni prioritet, a naglašavaju kako rade na tome da od 19. septembra 2016., korisnici mogu svoj postojeći uređaj zameniti novim.

Poslali smo poruke na sve uređaje Note 7 koji su aktivirani u Evropi, moleći korisnike da ugase svoje uređaje i da ih dostave na mesto kupovine u što skorije vreme. U stalnoj smo komunikaciji sa korisnicima kako bi bili u potpunosti informisani o najnovijim informacijama – navodi Samsung.

U južnokorejskoj kompaniji ističu i da sarađuju sa svim relevantnim regulatornim telima i institucijama širom Evrope i da neprekidno rade sa dobavljačima kako bi osigurali najviši kvalitet proizvodnje i proveru kvalitete proizvoda.

– Na temelju sprovedene detaljne istrage, sigurni smo da je u zamenskim uređajima, koji će uskoro stići u Evropu, problem neispravne baterije u potpunosti otklonjen. Svi novi uređaji Note 7 će biti označeni crnim kvadratom na pakovanju, što će biti jasan znak da je uređaj deo nove pošiljke, kako bi korisnici bili sigurni da im je isporučena najnovija tehnologija – navodi Samsung.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar