U trendu

Dečko iz benda

Čest je san (uglavnom ne baš ozbiljan) tinejdžerki da budu u vezi s nekom zvezdom, uključujući i muzičke zvezde. Naravno, zvezde su vam skoro uvek nedostupne – koje su šanse da s njima budete u istom gradu ili državi, a o mogućnosti susreta i stvarne veze nećemo.
Međutim, nekada vam se može ukazati šansa da budete s dečkom koji je u nekom bendu. Dobro, to je lokalni bend, nisu svetski poznati (a pošto se radi o vašim vršnjacima, teško da su poznati i u okviru sopstvene zemlje ili čak i grada – zapravo, najverovatnije su na početku), ali jeste nekakav bend. Ipak, o sebi verovatno imaju visoko mišljenje. Taj dečko, moguće je, slatko izgleda (danas uglavnom treba publiku privući još nečim pored muzike). Kakav bi bio taj dečko iz benda i kako bi bilo biti s njim?
Vrlo je verovatno da ima visoko mišljenje o sebi – preciznije rečeno, misli da je „faca“ jer je u bendu. Kosa mu je verovatno razbarušena, verovatno izgleda kao „mangup“. Preživljava na brzoj hrani jer to smatra ishranom koja se najbolje uklapa u njegov imidž. Buntovnik je kad su njegovi roditelji u pitanju, izuzev ako su mu roditelji istovremeno i menadžeri – onda ih ceni i sluša.
Pošto je tako „kul“ biti u bendu, takav dečko misli da je svuda glavni. Nezgodna strana veze s njim mogla bi da bude ta što on misli da je greh da odbije neku od svojih obožavateljki, bez obzira na to da li je već u vezi ili ne. Ako je priču s bendom zaista ozbiljno shvatio i vredno radi na tome, može se desiti i da ima manjak slobodnog vremena koje bi provodio s devojkom.
Šta ako vam se takav dečko ipak dopadne? Osim ako mu je bend skroz na početku pa mu je jako drago kad na svirku dođe još neko pored njegovih roditelja i najboljih prijatelja, i iznenađenje je ako se pojavi još neko, mogla bi da bude dobra ideja da ne idete na sve njegove svirke i da „ne blenete zaljubljeno“ u njega. Zapravo, pokažite mu da ste i vi „kul“, da ste u stanju da se sasvim lepo zabavite i bez njega i da i vi imate sopstveni život. Na taj način možete ga zainteresovati kao individualka – to je zanimljivije nego da se ponašate kao još jedna obožavateljka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.