U trendu

Kako ih privući? (1)

Problem koji muči mnoge momke i devojke, kao i one starije: kako privući nekog? Kako im se dopasti? Pošto se ljudi razlikuju, nema univerzalnog odgovora na ovo pitanje, ali neka opšta pravila ipak postoje i mogu vam pomoći.
Verujte u sebe. Vi ste sjajna osoba; savršeni ste za tog dečka ili za tu devojku. Ukoliko verujete da ste nikakvi, to će se videti na vama – moguće je i tada nekog privući, ali će tog nekog vremenom umoriti vaš nedostatak samopouzdanja, ili ćete privući nekog ko baš želi plašljivu, zgrčenu osobu koju može da maltretira i s njom radi šta mu padne na pamet. Zato, ako želite da privučete nekog ko je vredan vaše pažnje i vas, verujte u sebe. Nemate dovoljno samopouzdanja? Razvijte ga. Otkrijte šta je to od čega ćete se osećati bolje – promena načina ishrane, neki hobi, sport ili nekakva rekreacija, upisivanje nekog zanimljivog kursa (za manekenke, recimo) – i onda to i radite dok stvarno ne počnete da se osećate bolje, dok ne osetite kakva ste veličanstvena osoba. Tada ni vaša simpatija neće moći da vam odoli.
Šarm je takođe bitan. Budite šarmantni, navodite ljude oko sebe na osmeh, na smeh, budite prijatni prema svima, i tada ćete im svima biti privlačni. Naročito šarmantni budite prema toj posebnoj osobi koja vam se sviđa (ne prema svakom, jer onda delujete kao da vam je svejedno s kime ste, kao da nema nikog ko vam se posebno dopada), budite pažljivi, pažljivo je slušajte, osmehujte joj se, poklonite joj punu pažnju. Zaista je teško odoleti kada se osoba koja je i inače prijatna tako usredsredi na vas i pokloni vam punu pažnju – ni osoba koja vam se dopada neće moći da odoli tome.
Sutra pročitajte još neke preporuke kako privući osobe koje vam se dopadaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.