Neznanka Gvinet preporučila dobar obrok

Mršava glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) dobila je koristan savet pre neki dan u njujorškom metrou – jedna starija žena joj je naredila da jede.

Sa slabašnom Gvinet započela je razgovor nepoznata žena koja je sela do nje u metrou, uopšte je ne prepoznavši. Kada su se rastajale, žena se okrenula glumici i dala joj novčanicu od pet dolara u najboljoj nameri uz savet: „Uzmi sebi nešto za jelo dušo. Izgledaš kao da bi ti prijao jedan obrok.“

Zašto je ona popularna?

Igrala je u takvim hitovima kao što su: „Savršeno ubistvo“ („The Perfect Murder), Sedam („Seven“), „Zaljubljeni Šekspir“ („Shakespeare in Love“), „Vrata sudbine“ („Sliding Doors“)i „Talentovani gospodin Ripli“ („The Talented Mr. Ripley“).

Po čemu je poznata?

U holivudskom javnom životu smatraju da je sklona elitizmu i tu činjenicu dokazuju njenom promenom pošto je dobila Oskara za ulogu u filmu „Zaljubljeni Šekspir“. Poznata je po tome što se zabavljala sa Bredom Pitom (Brad Pitt). Važi za osobu hladnog karaktera, te je još nazivaju i „Ledena kraljica“.

Njen čuveni citat

„Lepota je, za mene, osećati se udobno u sopstvenoj koži. Ili to ili ubistveni crveni karmin.“

Detalji iz biografije

Gvinet Kejt Palrtou rođena je u septembru 1972. godine u Los Anđelesu, Kalifornija. Majka joj je poznata glumica Blit Dejner (Blythe Danner), a otac televizijski producent i režiser Brus Paltrou (Bruce Paltrow). Upravo zbog ovakvog porekla nijednog trenutka nije bilo sumnje da će plavooka plavuša poći glumačkim stopama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.