Shvatite te momke (2)

Šta je uradio

Uhvatile ste ga kako prati košarkašku utakmicu dok ste se ljubili. Tako, dakle, vi ste bile zaokupljene poljupcima, a on je bio zaokupljen plej-ofom.

Šta vam prvo pada na pamet

Da ne progovorite s njim ni reč.

Šta treba da uradite

Ne budite nakraj srca. Napravite dobar vic od toga i nastavite. Ako je utakmica zaista važna, pustite ga da je gleda. Možete ga blago dodirnuti i nežnim glasom upitati: „Da li je utakmica zaista interesantnija od mene?“ Sve su šanse da će, kad vas samo pogleda, košarka biti poslednje na šta će pomisliti.

Šta je uradio

Pitao vas je: „Zar si stvarno planirala da to obučeš?“ ili: „Zar nećeš da se malo našminkaš?“

Šta vam prvo pada na pamet

Da mu otkinete glavu.

Šta treba da uradite

Zakikoćite se i recite nešto pametno kao: „Ah, smela sam s uma da ti uvek izgledaš kao model Kevina Klajna.“ To će ga ućutkati. Dobro znate da on ne izgleda uvek najbolje što može, pa tako ni vi. To prosto ide u istom paketu.

Šta je uradio

„Otkačio“ vas je u subotu uveče zbog ortaka.

Šta vam prvo pada na pamet

Da razbucate tu njihovu malu žurku. Anonimno, naravno.

Šta treba da uradite

Organizujte žensku žurku u svojoj kući. Biće sjajno da se okružite prijateljicama i da ni na sekundu ne pomislite gde je vaš dečko i šta radi u tom trenutku. Budite detinjaste; zabavno je ponovo se ponašati poput klinaca. Neće vas brinuti sva ta frka koju vam je dragi priredio.

Šta je uradio

Kupio vam je buket cveća za rođendan.

Šta vam prvo pada na pamet

Da ga poljubite.

Šta treba da uradite

Uh, poljubite ga! Kad god uradi nešto slatko, pokažite mu koliko ga volite. Sigurno će to uraditi ponovo, i ponovo, i ponovo.

Dok pokušavate da dešifrujete svog dečka, ne zaboravite: za razliku od devojaka, momci obično kažu ono što misle i misle ono što su rekli. Ako to ne previdite, imaćete lepu vezu punu razumevanja. Možda će se i hvaliti svojim ortacima kako ima neverovatno sjajnu devojku!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike