U trendu

Stalno priča o svojim prijateljima!

Ljubavne veze su super, ali nekada dečko ili devojka mogu baš da vas nerviraju – nije da vas fizički povređuju, nisu nasilni, ali vam ono što rade ipak smeta. Recimo, može prilično da nervira kada on ili ona stalno pričaju o svojim prijateljima.
Svako normalan će očekivati da voljena osoba ima i prijatelje, da joj je do tih prijatelja stalo, pa i da ih povremeno pominje u razgovoru, onda kad priča o tome da su uradili nešto lepo, ili smešno, ili su postigli neki uspeh, ili su ih povredili… U suštini, kad imaju da kažu o njima nešto vredno priče. Ali, ima i onih koji odu dalje od toga, pa dečku ili devojci pričaju svaki detalj vezan za njihove prijatelje, prepričavaju im svaku njihovu rečenicu, pričaju im o svakoj sitnici koju su ovi uradili… Ume da bude jako zamorno slušati takve stvari, ovaj je uradio ovo, pa ono, pa je rekao to-i-to, i tako bez kraja.
Dečko ili devojka koji se tako ponašaju prilično brzo postanu dosadni voljenoj osobi. Pored toga, voljena osoba želi da se razgovara o još nečemu i biva uskraćena za to. Još nešto: ako voljenoj osobi konstantno pričate svaki detalj o svojim prijateljima, i samo o njima pričate, ona bi vrlo lako mogla da pomisli da su vam vaši prijatelji najvažniji u životu, kao i da biste vi radije bili s njima nego s njom – moguće je da ste i u tom trenutku s njom samo zato što ne možete sad da se vidite s prijateljima, a čim budete mogli, odmah ćete odleteti njima, i s njima ostati dokle god možete.
Pričajte o svojim prijateljima sa dečkom ili devojkom, to je potpuno normalno. Volite svoje prijatelje, bitni su vam, želite da pričate o njima, to je sve u redu. Ali, nemojte pričati samo i jedino o njima – valjda imate u svom životu još nešto osim prijatelja, neka interesovanja, neki hobi, možda biste s voljenom osobom mogli da razgovarate i o vašoj vezi ili o planovima za nešto što ćete raditi zajedno. Prijatelji su super, ali nisu jedina moguća tema za razgovor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar