U trendu

U inat kiši (2)

Prijateljsko takmičenje

Ukradite od mlađeg brata automobile s daljinskim upravljačima. Možete organizovati auto-trku u hodniku. Možda nisu „Ludi i brzi“, ali ćete bar pokazati svom dečku da se bolje snalazite s upravljačima.

Ostavite svoj trag

Napravite zajedničku web stranu! Nema boljeg načina da sačuvate sve zajedničke trenutke od toga da ih pokažete celom svetu! Skenirajte neke fotografije, napišite ponešto… Neka vaši prijatelji ostave svoj komentar u knjizi gostiju.

Ples na kiši

Ako ćete već negde u gradu pokisnuti do gole kože, zašto ne biste od toga napravili vrhunsko uživanje? Navucite staru odeću, iznošene patike i skočite u svaku moguću baricu na koju naiđete. Onaj ko se više pokvasi – pobeđuje! Možete se prskati, pljuskati… Kakve veze ima? Ionako ste mokri.

Moja kućica – moja slobodica

Napravite nov raspored nameštaja u svojoj sobi. Ništa ne prija muškarcu više od mogućnosti da vam pokaže telesnu snagu – i „pomogne“ vam usput. Svaka nova promena u sobi zbilja utiče na življi duh.

U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno

Igrajte kompjuterske igrice. Da, čule ste nas. To takođe može biti zabavno, samo ako pronađete neku igricu koja je zanimljiva za oboje. Ubacite CD i ne shvatajte previše tragično činjenicu da će u ovom ratu on verovatno pobediti.

Stara dobra klasika

Naravno, ako ste se zbilja zaglavili, a jesen vas je dotukla, uvek su vam nadohvat ruke klasične mogućnosti: spremite brdo kokica i iznajmite dobre komedije. Mazite se, gledajte filmove i uživajte zaštićeni od svih prirodnih nepogoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.