U trendu

Genijalan trik zaludeo je ljude na TokToku: Pogledajte kako ćete se najbolje rashladiti pre spavanja

Koliko god nam divnih stvari donosi leto, ipak nije sve savršeno. Vrućine nekada mogu biti nepodnošljive, naročito kada nam zadaju muke preko noći.

Ukoliko nemate klimu i oslanjate se na ventilator, često se čini da nas je i on izneverio i da ne pomaže onoliko koliko nam je potrebno da zaspimo bez prevrtanja po krevetu zbog toplote. Ali, postoji način kako da se rashladite bez ovih muka.

Ovaj trik je dovoljno uraditi i pustiti ga da sat vremena pre spavanja „obavi svoj posao“ i pripremićete svoju posteljinu za jednu savršenu noć.

Verovali ili ne, i u ovim ljetnim talasima vam može pomoći termofor. Naime, na TikTok profilu @keats67 je objavljen trik za rashlađivanje kreveta, koji je pogledalo više od četiri miliona ljudi.

@keats67

How to sleep with no A/C in the heat wave #summer #heatwave #ac #hack #hot #ice #water #bottle #fy #fyp #foryou #fypシ #uk #sleep #icecold #summerhack #summerhacks

♬ Ice Ice Baby – Vanilla Ice

Sve što treba da uradite jeste da termofor napunite hladnom vodom i stavite ga u zamrzivač. Nakon nekog vremena, kada se voda u njemu potpuno zaledi, izvadite ga i umotajte u krpu.

Krpu sa termoforom postavite u krevet i pokrijte prekrivačem. Preporučuje se da ga ostavite sat pre nego što planirate da legnete, jer će vam do tada fino rashladiti posteljinu. Iako ovaj trik nije nov, ipak je nepoznat mnogima koji su komentarisali u čudu kako se nisu toga ranije setili. Neki su se nadovezali na ovaj trik, govoreći da im zaista nije bila potrebna silna oprema poput ventilatora ili klime, ali da je veoma bitno naglasiti da se nakon ovoga termofor ne koristi više za toplu vodu.

Stručnjaci su se takođe oglasili zbog ovog trika i naveli da je bolje da se ne stavlja u zamrzivač, kako se termofor ne bi oštetio, već da se koristi samo hladna voda i da će nas to isto osvežiti, prenosi Radiosarajevo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar