U trendu

Hvata vas jeza od pogleda na masno posuđe? Rešite problem pomoću samo jedne kese!

Uklanjanje masnoće na posudama, posebno onim plastičnim, jedan je od najomraženijih domaćinskih poslova, ali postoji trik koji i te kako može da pomogne.

Znamo da i vama pada mrak na oči kada vidite sudoperu punu masnog posuđa. Koliko god bila čista kuhinja i kuća generalno, jedna mala posuda koja se tu našla i iz koje ste možda ispraznili nešto, bode vam oči i mrzi vas da je perete. Domaćice najbolje znaju kakav to proces može biti jer se masnoća veoma teško skida, čak i kad deterdženti rade svoj posao. Ako je ručno pranje u pitanju, tek tada može nastati problem. Sunđer pomoću kojeg otklanjamo sav višak hrane sa tanjira i ostalog posuđa, ume i te kako da se zaprlja od masnih naslaga i onda se u taj posao malo koja domaćica upušta.

Ipak, čini se da je rešenje postojalo samo ga je trebalo pronaći. Jedna tiktokerka je na svom profilu podelila sjajno idejno rešenje za zaprljane plastične posude. U posudu je nalila vruću vodu a zatim ubacila jednu plastičnu kesu, te dodala malo deterdženta za suđe i poklopila jednostavno poklopcem ostavivši da deluje.

@mama_drama_91

Ovo sam videla I morala da probam,stvarno radi posao za nekog ko stvarno ne voli da riba masne posude #mamadrama #serbiatiktok #momsoftiktok #zena #trikovi #savet #fypシ #kuhinja

♬ Calm Down – Rema

Kada se posuda nakon izvesnog vremena otvori, sva masnoća sakupljena je na kesi i vama ostaje malo posla kako bi ona bila potpuno čista i bez neprijatnih mirisa. Ova tiktokerka je rekla da trik provereno deluje te savetovala sve domaćice da skrate način pranja ovakvog posuđa koje zna da bude vrlo naporno i za neke gadljivo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar