U trendu

Jednostavan trik za mirisno kupatilo: Sve što vam treba je paste za zube (video)

Da li znate da obična pasta za zube može pomoći da dobijete svežinu u kupatilu?

Ovo je iznenađujuće lak trik za mirisno kupatilo!  Evo šta treba da uradite.

Uzmite tubu paste za zube i probušite je na nekoliko mesta iglom ili nekim drugim oštrim predmetom. Zašto? Ovo će omogućiti da se pasta ravnomerno rasporedi po prostoriji, što će obezbediti svež miris u kupatilu. Sledeći korak? Jednostavno ubacite tubu paste za zube u vodu za ispiranje toaleta. Kada koristite toalet, voda će se kretati kroz cev i oslobađati svež miris po prostoriji.

Kako koristiti pastu za zube za sveže kupatilo?

Sada verovatno razmišljate: „Kako pasta za zube može pomoći u ovome?“ Proces je iznenađujuće lak i ne zahteva mnogo truda. Evo šta treba da uradite:

Pripremite tubu paste za zube: Uzmite običnu tubu paste za zube i probušite je na nekoliko mesta iglom ili nekim drugim oštrim predmetom. Ovaj korak je ključan jer omogućava da se pasta ravnomerno pušta u prostor.

Stavite je u vodokotlić: Kada je cev spremna, stavite je u vodu za ispiranje toaleta. Sa svakim ispiranjem, voda će teći kroz cev, što će osloboditi svež miris u kupatilu.

@h.3.f.8.a_3

super idée 👍 tiktok2023 tips explore lifehacks pourtoi foryou trick diy astuce tools inventor fyp viral @ibti_soM😍

♬ Ready – Official Sound Studio

Dodatni načini za korišćenje paste za zube

Pored ovog trika, postoji još nekoliko načina na koje možete koristiti pastu za zube da osvežite svoje kupatilo:

Kanta za smeće: Dodajte nekoliko kapi paste za zube na dno kante za smeće u kupatilu. Ova jednostavna mera će sprečiti neprijatne mirise koji mogu doći iz smeća.

WC šolja i umivaonik: Nanesite malo paste za zube direktno u VC šolju ili odvod lavaboa. Ostavite da deluje neko vreme, a zatim isperite i obrišite čistom krpom ili sunđerom. Pasta će apsorbovati mirise i ostaviti za sobom prijatan svež miris.

Saveti za efikasnu upotrebu

Da bi vaše kupatilo uvek lepo mirisalo, važno je da redovno menjate tubu paste za zube. Vremenom će se pasta za zube osušiti i izgubiti svoju efikasnost u uklanjanju mirisa. Preporučuje se zamena cevi najmanje jednom mesečno ili po potrebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.