U trendu

Mirišu divnije nego najskuplji parfemi: 3 prirodna osveživača vazduha za miris doma iz snova

Bolji osveživači nego kupovni

Chantel Mila je na TikToku podelila trik za izrađivanje osveživača vazduha, a za to joj je trebao limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanilije

Australka Chantel Mila otkrila je jednostavnu taktiku koju koristi kako bi njen dom uvek lepo mirisao, a treba joj samo tri prirodna proizvoda, piše Daily Mail. Mila je na TikToku podelila trik za izrađivanje osveživača vazduha, a za to joj je trebao limun, ruzmarin i esencijalno ulje vanilije.

Osvežavajući miris iznenađujuće je lako napraviti, samo trebate prokuvati dve šolje vode i ova tri sastojka.

„Vodu zagrejte na šporetu i dodajte ostale sastojke. Kada provri, maknite sa šporeta i ostavite na lako pristupačnom mestu u kući. Ne zaboravite dolivati vodu tokom dana“, objasnila je Chantel. Njen video pogledan je gotovo 200 hiljada puta.

@mama_mila_

The DIY signature scent that will become your favourite 🍂 #hometips #homefragrance

♬ You Stepped Out Of A Dream – Nat King Cole

Drugi korisnici TikToka bili su oduševljeni njenom idejom, a jedna je žena ispitivala mogu li se i ostaci ovih proizvoda iskoristiti. „Destilirana voda izvrstan je sprej za sobu ili u kombinaciji s alkoholnim octom, pa možete napraviti višenamensko sredstvo za čišćenje“, rekla je Chantel te dodala da miris traje do tri puna dana, dok će sprej trajati nekoliko meseci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar