U trendu

Mnoge žene ih prave: Ovo su greške zbog kojih se grudnjaci brzo „potroše“ (video)

Nije uvek lako održavati donji veš u dobrom stanju, ali jedna stručnjakinja podelila je nekoliko odličnih saveta o najboljim načinima brige o grudnjaku. Pre svega, objasnila je zašto nikada ne biste smeli slagati jednu korpicu u drugu, jer to može da ošteti grudnjak.

-To je jako loše za korpice grudnjaka jer će se uvući, preokrenuti i uništiti – rekla je Kimmay u videu na TikToku.

Objasnila je zašto neke od stvari koje je većina nas navikla da radimo zapravo mogu uzrokovati da se naš donji veš troši brže od očekivanog.

@hurraykimmay

Are you doing any of these things that damage your bras?🤔 #bratok#bratips#brafitter#brafittingtips#lingerietok#undergarmnets#brasize#cupsize

♬ BARELY BREATHING – Grant Averill

Grudnjak može uništiti i način na koji ga stavljate na sebe, a kako kaže Kimmay, mnogi to pogrešno rade. Rekla je da biste trebali da  izbegavate zakopčavanje grudnjaka s prednje strane, a zatim da ga okrenete kao i okretati košarice prema gore, jer to može oštetiti i korpice  i traku.

– Ovo može da rastegne traku, a takođe će udubiti košarice uz telo i to je jedan od razloga zašto s vremenom žice izvire iz grudnjaka – rekla je dok je demonstrirala kako pravilno staviti grudnjak

– Vruća voda nije dobra za osetljive grudnjake – rekla je i dodala da bi bolje bilo da ih perete ručno, nežnim deterdžentom, u hladnoj vodi.

Posljednji savet bio je u vezi pranja i sušenja grudnjaka, pa je tako Kimmay savetovala da se oni nikada ne stavljaju ni u veš mašinu ni u sušilicu, što mnoge žene zapravo često rade, piše Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar