U trendu

Sijaće kao nova: Trik za blistavu sudoperu je u ovom neobičnom sredstvu (VIDEO)

Jedna mama pokazala je koliko je lako da vaša stara sudopera opet zasija koristeći samo nekoliko osnovnih sastojaka koje već imate u domaćinstvu.

Ona je pokazala ovaj neverovatan trik na TikTok-u koji je tako brzo i lak da se uradi da čak predlaže da to obavite dok „čekate da se skuva večera“.

Umesto da koristi jake hemikalije, metoda mame iz Australije uključuje upotrebu sode bikarbone, sirćeta, limuna za dezinfekciju područja, a zatim, pazite sad, bebi ulja za održavanje sjaja.

Tiktokerka Mama Mila je uz snimak napisala: „Toliko lako možete to da uradite dok čekate da vam se skuva večera“, i dodala: „Duboko očistite sudoperu koristeći prirodne proizvode koje već imate“.

Pametna mama je prvo sipala sodu bikarbonu u otvor sudopere pre nego što je sunđerom prebrisala to područje. Zatim je sipala alkoholno sirće na vrh da dezinfikuje i ubije bakterije i klice koje bi mogle da vrebaju iz sudopere.

Nakon što je oprala vodom, upotrebila je polovinu limuna kojom je istrljala to područje da površinu dodatno dezinfikuje.

I, da bi sudopera izgledala super sjajno, utrljala je bebi ulje u i oko područja – i na kraju je blistalo.

Ona tvrdi da će bebi ulje održavati vašu sudoperu sjajnom nedeljama, tako da nećete morati da to radite redovno.

Drugi korisnici TikTok-a su bili veoma impresionirani rezultatom i uglavnom su začuđeno komentarisali: „Pogledajte kako je sjajno!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar