U trendu

Sjajan trik koji će vam olakšati čišćenje: Pre ribanja WC šolje, uradite 1 stvar (VIDEO)

Na TikToku postoji kratak video u kojem njegov autor ističe da većina ljudi ne čisti toalet kako treba

Ispostavilo se da je dovoljno da se WC šolja prebriše toalet papirom (na suvo), da bi se potom brže i efikasnije očistila uz pomoć drogerijskih proizvoda

Geo je 25-godišnji TikToker koji na svom kanalu otkriva dokazane trikove za čišćenje kuće. Ovaj put je odlučio da podeli način za brže i, pre svega, efikasnije čišćenje toaleta.

„Ovaj jednostavan trik će vam skratiti vreme čišćenja i olakšati ga“, hvali Geo.

Geo preporučuje da uvek osušite gornji deo wc šolje suvom krpom ili toalet papirom pre nego što je oribate  dezinfekcionim sredstvima.

@geo.cleans

Simple cleaning hack #cleaning #hack #lifehack #adulting #geocleans #toiletpaper #hygenic #eco #green #ecofriendly

♬ Ameno Amapiano Remix (You Wanna Bamba) – Goya Menor & Nektunez

Šta je najbolje koristiti za ovo?

Toalet papir. Tek tada treba početi da vlažite toalet: krpom i apotekarskim proizvodima. Zahvaljujući ovom jednostavnom i jeftinom triku, tokom daljeg čišćenja toaleta, više nećemo imati problema da se prašina razmazuje po VC šolji ili krpi.

Zahvaljujući tome, nećete morati s vremena na vreme ispirati krpu da biste sa nje uklonili prašinu koja se nakupila tokom brisanja. Sve što vam treba je papir za wc.

Čovek ističe da je i ovo veoma higijenski trik, jer se iskorišćeni papir na kraju jednostavno baci u toalet. Mnogi korisnici interneta bili su iznenađeni Geovim snimkom, priznajući da ne znaju na ovaj način da olakšaju čišćenje toaleta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar