Umesto pegle koristi jednu stvar iz kuhinje: Odeća joj nema ni jedan nabor, kao da je tek kupljena (video)

Ovaj trik zlata vredan, domaćice su ga već isprobale.

Pojedine domaćice će priznati kako peglanje deluje terapeutski i da tada zaboravljaju na sve druge obaveze i probleme, međutim, ova aktivnost je i dalje najomraženija za mnoge dame. Većina će vam priznati kako se hvataju za peglu samo u situacijama kada oblače neku majicu ili pantalone te je tada peglanje neophodno. Činjenica je da oko nekih stvari bukvalno gubimo živce, pogotovo ako su greškom oprane na nekom drugom programu pa su se izgužvale.

Budući da je većina nas okupirana svakodnevnim obavezama i brzim životom, jednostavna i brza rešenja su i više nego dobrodošla. Domaćice na TikToku i Instagramu svakodnevno dele neke trikove koje su i same isprobale tvrdeći kako „rade posao“ pa je jedan takav i skoro podeljen na Instagramu, otkrivši ženama kako da uštede struju i „živce“ peglajući. Ili jednostavno ako ne vole peglanje.

Sve što vam je potrebno je jedna aluminijumska folija iz kuhinje od koje je neophodno napraviti par većih kuglica. Potrebno je kuglice ubaciti u veš mašinu dok se veš pere, a ,kako tvrdi autorka snimka, rezultat je sjajan. Dobićete ispeglanu odeću bez razvlačenja daske.

Neke domaćice su potvrdile da ovaj trik odavno koriste, dok su druge rekle da njima nije uspelo. Naravno, podrazumeva se da veš-mašina nije natrpana odećom jer svakako će onda ona biti izgužvana te kuglice neće odraditi posao kako treba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.