U trendu

Za ovaj trik sigurno niste čuli: Prozori će navodno zablistati u trenu od ove namirnice

Pored mnoštvo skupih proizvoda za čišćenje, stručnjaci otkrili i one jeftine, a koji vaše prozore čine blistavo sjajnim.

Ako ste se baš danas odlučili na čišćenje, a u kući nemate ništa čime biste se poslužili, stručnjaci tvrde kako čak i one stvari koje držite u kuhinji mogu poslužiti kao sredstvo za čišćenje vaših prozora, piše The Sun.

Trljanjem kriške hleba po prljavom po prljavom prozoru ukloniće prljavštinu sa stakla, a vaš će prozor izgledati blistavo bez previše muke. Ako na prozoru ostane mrvica ili nekih ostataka hleba, potrebno je proći krpom po tom području i dovršiti posao.

Osim toga, u vašim kuhinjskim ormarićima se takođe nalazi mnogo namirnica koje su jako efikasne kao prirodni proizvodi za čišćenje.

Kukuruzni skrob pomešan s hladnom vodom uklanja i one najtvrdokornije tragove na staklu, ali slično dejstvo imaju i kesice čaja, prenosi net.hr.

Zanimljivo je da i kečap efikasno deluje kao sredstvo za čišćenje stakla. Samo ga nanesite na staklo, ostavite da stoji nekoliko minuta i obrišite vlažnom krpom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar