U trendu

One su lepe, zgodne, ali – NESREĆNE

One su lepe, zgodne, ali usamljene i nesrećne.

„Poznato je da muškarci umeju da odlepe sa atraktivnim pripadnicima lepšeg pola. Ipak, često se dešava kada pronađu takvu lepoticu od koje im zastaje dah, ostaju vrlo kratko sa njom.

Zašto?

Zašto lepotice nemaju sreće u životu?

Iz jedne veze u drugu.“ (sasabubuleja)

 • Za lepotice vredi živeti… (L DJ S P N P Z)
 • Zato što često misle da imaju lepotu i to bi bilo to od njih, šta sad, to je ultimativna vrednost. Da, da privučeš nekoga, ali da zadržiš svakako nije dovoljno. (Araon)
 • Zato što zbog fokusa na fizičku zapostavljaju duhovnu lepotu. (dive)
 • Zato sto tim lepoticama ne zastaje dah kad ugledaju ružne muškarce koji im se nude. Svaka ptica svome jatu leti. (Canoodler)
 • Nisu sve lepotice nesrećne. Pametne lepotice nisu nesrećne.
  Izuzetno glupave lepotice koje, uz to, nemaju moralnih skrupula –  takođe nisu nesrećne. Nesrećne su one jadnice koje imaju tek toliko malo mozga da uobraze da su jedinstvene, a u reali, osim te lepote, nemaju zaista nikakvih drugih kvaliteta. Nesrećne lepotice za sebe misle da su pametne i neshvaćene, a u stvari su najčešće prosečno ili malko ispodprosečno inteligentne kvaziintelektualke. Nesrećne lepotice za sebe misle da su produhovljene, a u stvari je to kvaziduhovnost. Nesrećne lepotice veličaju svoju sentimentalnu i osećajnu prirodu lošom poezijom ili lošom prozom o svojim sentimentalnim jadima, a u stvari se radi samo o sebičnoj potrebi za nekim ko će njih voleti, bez postojeće sposobnosti da same zaista nekog vole (a da u pitanju nije trgovina). Eto zašto su nesrećne neke (a ne sve) lepotice. Lepotice koje su nesrećne, a ne uklapaju se u opisani profil – verovatno su nesrećne iz nekih smislenih razloga, tipa realne ugroženosti egzistencije, situacije u zemlji i sl. (sanja*)
 • Naprotiv, većina fizički privlačnih žena koje vidim u svakodnevnici, rekao bih da su one srećnije od ostataka. (MrNapokon)
 • Lepota i pamet ne idu zajedno. (georgejune)
 • Odakle ti to da su sve lepotice nesrecne? Kakva je to budalastina?Lepotice su uglavnom srećne , ali biće da ih ti nikad nisi video. Biće da mislis na konkubine, a govoris lepotice. (Milan od Gruze)
 • Ja sam mislila da su pametne nesrećne, a da se lijepe snađu. Al` dobro ako je već tako, onda možda sreća sad pogleda i nas ružne (Adastra)
 • Nesrećne su samo ako su glupe : ) Ako su pametne, uz svu lepotu, onda koriste inteligenciju. Ne forisara se izgled, tako da mogu da budu nesrećni samo momci koji ne mogu da im imaju. (moonja)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar