Ako sanjate smrt bliske osobe, to znači samo jedno: Sprema se jedna loša stvar

Retko šta je toliko teško kao sanjati da je neko umro, a naročito je teško sanjati smrt osobe koju poznajete. Prema narodnim verovanjima, kada sanjate nečiju smrt to znači da ste mu produžili život. Ali, da li je zaista tako?

Sigurno vam se bar nekoliko puta u životu desilo da sanjate nečiju smrt, te da vas taj san uznemiri i da ostanete pod lošim uticajem ceo dan.

Iako je ovo san koji je veoma teško zaboraviti, ne mora značiti da će se on obistiniti. Sagledajte napre vašu životnu situaciju, vrlo verovatno ste pod velikim stresom i brigama, to se manifestovalo na vašu podsvest, što je i uzrokovalo vaš san. San u kome neko umire sigurno želite da zaboravite, ali potrebno je da se prisetite što više detalja iz sna da biste mogli bolje da ga rastumačite. Naša podsvest nam govori kroz snove.

Evo koja su sve tumačenja ovog vrlo neprijatnog sna.

Šta znači sanjati da je neko umro?

Sanjati smrt osobe koju ne poznajete znači da se u poslednje vreme oko vas dešavaju razne promene. One mogu direktno ili indirektno uticati na vaš život.

U pitanju su velike promene kao što je selidba u drugi grad, venčanje bliske osobe, novi posao nekoga od vaših bližnjih ili tome slično.

I pored svih tih promena vi se osećate odsečeno od čitave situacije. Kao da vas ne dotiče to što se dešava i sve vam je to nekako strano.

To može značiti da vam treba vremena da prihvatite da se promena zaista desila i da će se u vašem životu nešto promeniti kako god se vi osećali povodom toga. Budite strpljivi i imajte razumevanja za sebe, jer se svi na svoj način nosimo sa promenama.

Sanjati smrt bliske osobe

Tumačenja iz sanovnika su nešto drugačija, veruje se da ako sanjate smrt nekoga koga poznajete i ko vam je blizak, da to znači da postoje razmirice u odnosu sa tom osobom.

U suštini, sanjati nečiju smrt znači da treba da se pripremite na raščišćavanje odnosa, možda ćete morati da kažete ono od čega dugo strepite. Možete će se neki odnosi u potpunosti prekinuti, a možda će se promeniti. Vaša podsvijest ovakvim ni malo prijatnim snom želi na to da vas upozori, prenosi Novi.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.