„Idealna za svadbu u striptiz klubu“: Ovo je najoskudnija venčanica ikada (foto)

Jedna od najvećih odluka u životu mnogih dama svodi se na izbor venčanice. Toliko je mnogo modela, krojeva, boja, za svaki karakter i svaki oblik tela…

Čak i za one malo slobodnije neveste koje žele da pokažu sve svoje atribute, nedavno je osmišljena jedna vrlo provokativna venčanica, za koju su mnogi pomislili da je prikladnija za venčanje u striptiz klubu nego u crkvi.

Jedna poznata internet prodavnica prodaje kombinezon za venčanja koji jedva prekriva strateška mesta, a zbog svog bizarnog dizajna naišao na kritike kupaca.

Fotografije ovog odevnog komada, koji se prodaje za 6.000 dinara, osvanule su u Fejsbuk glupi That’s It I’m Wedding Shaming, posvećenoj neugodnostima vezanima za venčanja.

„Listala sam ASOS-ovu kolekciju za venčanja i naišla na ovo. Da li biste vi obukli ovako nešto? Nije baš materijal za hodanje do oltara. Da bude jasno, ovo nije smešteno u kategoriju donjeg rublja. Nalazi se na odeljenju sa haljinama. Nije donje rublje“, napisala je šokirana autorka objave uz fotografiju prozirne venčanice i tako pokrenula lavinu komentara članova grupe.

„Ionako ću se udati u striptiz klupu pa je idealna za to“, našalila se jedna osoba, a druga je dodala: „Uštedite novac. Venčanica i donje rublje za venčanje u jednom“, „U sobi, ne pred oltarom“, pisali su ljudi u nastavku.

Ipak, bilo je i onih kojima se ovaj komad dopao pa su komentarisali da bi ga obukli za venčanje na plaži. Uz to, neke žene su isticale da bi se rado uvukle u ovaj komad da imaju bolju liniju. „Neću lagati, nosila bih ovo“, „Da imam bolje telo, odmah bi je naručila“, „Poslužiće za medeni mesec“, pisale su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.