U trendu

„Imam najgore komšije na svetu“: S prozora snimio potpuno bizarnu scenu (video)

Nekada su roditelji jednostavno previše zauzeti ili umorni da bi mogli date da izvedu u park, ali naravno da će želeti da ispune želju mališana da se igraju, pa makar smislili i neko kreativno rešenje. Ali bizarni snimak koji se nedavno pojavio na internetu je primer kako definitivno ne treba postupiti u toj situaciji,

Naime, klip, snimljen u ruskom gradu Belgoradu pokazuje bizaran trenutak kada je , pretpostavlja se, roditelj vezao iz stana na četvrtom spratu vezao konopac za ljuljašku svog deteta kako bi ono moglo da se ljulja.

Snimak najpre pokazuje otvoren prozor i isprva nije najjasnije u čemu je problem, dok kamera ne zumira dete koje se ljulja napred-nazad na igralištu, dok ga povlači konopac pričvršćen za dno sedišta.

Kamera se zatim pomera nagore da bi otkrila da je drugi kraj užeta povezan sa stanom na četvrtom spratu, gde ga osoba koja sedi na prozoru i vuče ga.

Konopac nespretno visi u vazduhu iznad parkinga dok dete, toplo umotano u debeli kaput, uživa na igralištu.

Osoba koja je snimila ovu nesvakidašnju scenu s prozora svog stana napisala je da je dugački konopac razvučen sa prozora i vezan za ljuljašku.

„Ovo sam video sa prozora svog stana“, rekli su. „Neko je razvukao dugačko uže sa prozora na četvrtom spratu u dvorište i vezao ga za ljuljašku.“

Ljudi su u komentarima imali podeljena mišljenja o ponašanju roditelja koji se ovako igraju s detetom. Bilo je onih koji su ih branili, govoreći da su možda povređeni ili bolesti pa ne mogu da izađu, dok drugi pišu da ovako nešto nije nimalo bezbedno za dete i da su mogli da pronađu drugo rešenje za izvođenje deteta napolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)