U trendu

Iskoristite magičnu moć dvostruke osmica: Zašto se 8.8. smatra najsrećnijim danom u godini?

Danas obavezno zamislite želju, magičan datum donosi radost i sreću.

Brojevi koji nas svakodnevno okružuju čine moćan sustav sastavljen od numeroloških načela.

Numerologija je rezultat mističnog proučavanja astrologije. Ona nam daje odgovore na pitanja koja uopšte nismo postavili, suptilno nam prikazujući šta smo u životu napravili dobro, a šta smo mogli i bolje.

Ako ste pogledali na kalendar, znate da je danas osmi avgust. Po mnogim verovanjima – najsrećniji dan u godini i prilika da nam se ostvare nedosanjane želje.

Dvostruka osmica donosi dvostruku radost. Poreklo sreće vezane uz ovaj broj dolazi iz kineske kulture, ali njegovu čaroliju mogu osetiti ljudi iz celoga svijeta. Kantonska reč za osam zapravo je skoro ista kao kantonska reč za prosperitet.

Osim toga, broj osam odražava moć, obilje i uspeh. Budući da njegov oblik stvara znak beskonačnosti, on takođe ima i ezoterično značenje. Savršeno simetrični oblik duplih osmica označava savršenu ravnotežu u životu, a od posebnog je značenja za sve one koji traže ljubav.

Današnja vibracija broja osam daje poruku temeljne obnove života i traži od vas da napravite hrabri korak napred prema željama za koje u ostatku godine mislite da su nedokučive.

Postanite svesni svojih kvaliteta i reagujte, posebno danas, kad je sreća na vašoj strani, govori poznati astrolog i autor knjige na ovu temu, Kajl Tomas, a prenosi Zadovoljna.hr.

Ako na današnji dan zadržite pozitivan stav, postoji potencijalni uspeh u svemu što radite. Osim što vam je sreća osmog avgusta naklonjena više nego inače, mogu se dogoditi i druge lepe stvari – zbog položaja u kojem se trenutno nalaze zvezde.

Savršeno simetrični oblik duplih osmica označava savršenu ravnotežu u životu.

Sunce, koje vlada našom energijom i fokusom, pleše s Jupiterom, planetom čuda i sreće, napominju astrolozi.

Trenutno ste na vrhu sveta pa uživajte u odnosima i njihovoj stabilnosti. Za to ste se sami potrudili, a ovo su plodovi vašega rada.

Osmi avgust poseban je jer tada Venera, planeta ljubavi i lepote, ljubi Jupiter, planetu čuda. Zato je ovo savršeno razdoblje za pronalazak prave ljubavi, a ne samo letnje avantura. Ako ste nekoga upoznali, širom otvorite oči i srce jer je osećaj možda mnogo jači nego što vi mislite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar