U trendu

Najbolji trik kako da se nikada ne okliznete na ledu i snegu: ‘Vrlo je jednostavno’ (video)

Sever Evrope zahvatile su ekstremna hladnoća, a napadala je i velika količina snega. Niske temperature i zahlađenje stigli su i u Srbiju. Jedna devojka iz Škotske otkrila je zato pametan trik kako izbeći klizanje na zaleđenim stazama koji ne košta ništa, a vrlo je jednostavan, piše The Mirror.

Hteli to da priznamo ili ne, svi smo podložni neprijatnim i dramatičnim padovima kada udare mraz i led, zato se isplati biti spreman.

Važno je pripaziti kada hodate napolju, jer će površine verovatno biti klizave i zaleđene zbog niskih temperatura.

@mels_family_life

BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes – to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok

♬ original sound – @mels_family_life

Video devojke po imenu Mel brzo je postao viralan i premašio je 1,8 miliona pregleda. Mel je iz fioke izvukla dve stare čarape koje je upotrebila u svom genijalnom triku. Ona je te čarape navukla preko patika i tako je bila spremna da se kreće po zaleđenim površinama bez straha od klizanja.

U opisu objave svog videa, Mel je napisala: „Najbolji i najpotrebniji trik po mom mišljenju… Čarape koje nosite preko cipela kako biste izbegli klizanje na ledu. Zahvalite mi kasnije“.

„Dakle, ovo se događa upravo sada – apsolutna promena! Ovaj led je tako klizav, zato nosite čarape preko cipele. Ovo sve menja!“, objasnila je.

Njeni pratioci bili su oduševljeni zbog jednostavnog i zgodnog trika i želeli su da ga što pre isprobaju, a drugi su, pak, bili zabrinuti zbog „poniženja“.

„Idem odmah u prodavnicu po muške čarape za trening, jer je napolju pravo klizalište“, „Oduvek sam ovo radila. Uvek privlačim poglede, ali ja nisam ta koja će pasti na ledu“, „Isprobaću ovo! Hvala! Nedavno sam se okliznuo i slomio lakat pa se apsolutno bojim ponovnog pada. Ovo će mi puno pomoći“, samo su neki od komentara.

„Moja bi deca bila užasnuta da ih ovako vodim do škole“, istakla je jedna žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (12)