Sela je u avion i posle par minuta zaplakala – a sve zbog reči svog saputnika

Koliko ljudi mogu biti okrutni, na svojoj koži osetila je Savana Filips kada se ukrcala na let do Čikaga.

Ona je na Fejsbuku opisala svoje potresno iskustvo koje je proživela dok je čekala da njen avion poleti. S obzirom na to da je zbog oluje let bio odložen, nije uspela da dobije mesto koje inače rezerviše.

– Uvek pokušavam da sednem sama u redu kako niko ne bi morao da sedi pored mene. Nisam najveća osoba u avionu, ali nisam ni najmanja. Najgora noćna mora mi je da će se neko osećati nelagodno što mora da sedi pored mene – iskreno je priznala ova majka dvoje dece.

Međutim, upravo se to i dogodilo kada je sela pored jednog muškarca u 60-im koji je nosio žute sunčane naočare, imao slušalice na ušima i u ruci držao mobilni telefon. Muškarac joj je pristojno ustao, Savana je sela do prozora, a on je potom seo na svoje sedište. Ali, čim je seo, nekome je poslao poruku da sedi pored ‘smrdljive debele’.

– Ne znam ni šta je dalje napisao jer sam se brzo okrenula. Bila sam šokirana i to je bila samo potvrda negativnih stvari koje svakodnevno mislim o sebi. Postalo mi je vruće, a suze su samo krenule niz moje lice. Sedela sam i tiho plakala nadajući se da neće želeti da razgovara sa mnom jer ne znam kako bih reagovala, a nisam htela da me izbace iz aviona – napisala je ona.

Iako je samo čekala da avion poleti, pilot je putnike obavestio da će let kasniti 30 minuta zbog čega je Savana postala još očajnija. Međutim, onda se dogodilo nešto što će pamtiti celi život. Jedan muškarac koji je sedeo iza nje, potapšao je nepristojnog putnika i rekao mu da zamene mesta. Kada ga je ovaj upitao zašto, muškarac mu je odgovorio: ‘Pišeš poruke o njoj, a to neću trpeti’.

– Seo je pored mene i pitao me da li sam videla poruku koju je poslao. Kimnula sam glavom. Rekao mi je da je i on  video šta je taj čovek napisao, i da ga je to toliko razljutilo da je morao nešto da poduzeme. Zaustavio je stuardesu i rekao šta će uraditi, a ona mu je to dopustila – napisala je Savana, koja je zahvaljujući ovom muškarcu, Čejsu iz Nešvila, ipak srećna stigla kući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.