U trendu

U ovom gradu je sramota imati 1 devojku, pa svi imaju 3 (video)

Kako pronaći devojku možda je pitanje koje muči većinu muškaraca u drugim delovima sveta, ali svakako ne i stanovnike kineskog grada Donguana. Naime, tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, a to je uzrokovano politikom zapošljavanja – lokalne manufakture traže ženske radnike, dok se muškarci masovno iseljavaju, piše The Independent.

Zbog deficita muškaraca, nije čudno da tamo jedan muškarac ima i po tri devojke, a jedan od njih čak je medijima rekao kako bi „bilo sramota da ima samo jednu devojku“. Iako je za trend poliamorije u tom gradu zaslužna industrija, izgleda da se muškarci ne bune.

– U gradu je lakše pronaći devojku nego posao. Ja ih imam tri, a puno mojih prijatelja isto tako. Te devojke međusobno znaju sve jedna o drugoj, ništa se ne krije – rekao je tamošnji radnik, Ksiao Lin.

– Svi smatramo tu situaciju normalnom. Svuda su prekrasne, mlade devojke, pa šteta bi bila da budu same. Njihov cilj nije novac ili nešto drugo, prirodno je da žele muško društvo – rekao je lokalac Lin. Tamo tako nije neobično da žene plate piće ili večeru, s obzirom da su većinom zaposlene, prenosi Express.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.