U trendu

Agent: Osim Sitija, svi veliki engleski klubovi zainteresovani za Ibrahimovića

Agent fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića rekao je danas da su svi vrhunski premijerligaški klubovi zainteresovani za švedskog napadača, osim Mančester sitija.

Ibrahimovićev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju sezone, pa će on postati slobodan igrač. Za njega su zainteresovani brojni evropski klubovi, ali ne i Mančester siti.

Trener Bajerna Pep Gvardiola će na leto preuzeti Siti. On je jednu sezonu saradjivao sa Ibrahimovićem u Barseloni i nisu bili u dobrim odnosima.

„Osim Mančester sitija, koga će trenirati Pep Gvardiola, svi veliki klubovi su nas kontaktirali“, rekao je Ibrahimovićev agent Mino Rajola za Gazeta delo Sport.

On je dodao da klub koji angažuje Ibrahimovića može da očekuje da će taj 34-godišnji švedski fudbaler igrati na vrhunskom nivou još nekoliko godina.

„Uz njegovu gradju, fizičku pripremljenost i način razmišljanja Zlatan može da igra još pet godina. On ima neverovatnu energiju koja se godinama uvećava. Kad ima vremena, on ide u lov. Mogu reći da on nije čovek, u smislu da ljudi ne mogu ni da zamisle za šta je sve sposoban“, rekao je Rajola.

Agent je naveo da su za njegovog klijenta zainteresovani i italijanski klubovi i da je Inter poslao ponudu, ali je dodao da postoji mogućnost da Ibrahimović ostane u Pari Sen Žermenu.

„Oni rade sve što mogu kako bi produžili ugovor sa Ibrahimovićem. Pariz je jedna od opcija“, rekao je Rajola.

Ibrahimović je najbolji strelac francuske lige u ovoj sezoni sa 27 golova. On je rekao da bi na kraju sezone „svašta moglo da se dogodi“, pa i da završi karijeru.

„Ostalo mi je tri meseca ugovora sa Pari Sen Žermenom i videćemo šta će se dogoditi. Velike stvari će se dogoditi. Možda ću se povući. Niko ne razmišlja o toj mogućnosti. Ali, voleo bih da se povučem iz vrhunskog fudbala dok sam još na vrhu“, rekao je Ibrahimović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.